Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość medium adamiam

ten poranny program w tvn -dzień dobry tvn -dzisiaj to porażka

Polecane posty

Gość medium adamiam

przyszła do studia jakaś rodzina z małym dzieckiem i najpierw pokazywali filmik z katastrofy kolejowiej w Chałupkach, że mieszkancy pomogli itd po skończonym filmie okazało się że ta rodzina są mieszkańcami Chałupek i przyszli do studia opowiedzieć jak było gdy dotarli na miejsce katastrofy i ta baba zaczęła opowiadać , że była i kobieta bez nóg leżała ,kiwała kikutem i chyba nie wiedziała że nie miała nóg :O później jak biegła to widziała pana który leżał obłocony i umierał na jej oczach -podczas tego opowiadania odgłosy bawiącej się dzidzi , śmiechy a kobita opowiada to jakby opowiadała jak robiła zakupy w sklepie.Widać że sprawiało jej przyjemnośc mówienie tego w takiej atmosferze luźnej rozmowy przy kawie to było tak żenujące że nie miałam siły oglądać i przełączyłam, nawet nie wiem jakie dalej okropności opowiadała zadowolona to już jest szczyt znieczulicy i chamstwa takie wywiady - do kurvy nędzy tam ktoś konał w męczarniach a ta to opowiada w telewizji śniadaniowej ,bidna baba chya z 200 zł dostała za to od tvn ta komercja, prywatne telewizje i ich marketing to jest nieludzkie , czy to był temat do mówienia przy kawce z rozbawionym dzieciaczkiem słuchajcie ? aż mnie serce zabolało na tą znieczulice i robienie opowiastek uśmiechowych z takiego tematu. Żenada kompetna, ludzie bez honoru :O

Gość hvjhvgjh
ja nie ogladam od czasu popisu Pieńkowskiej na temat osób przyjezdnych do warszawy czyt. Słoików nie oglądam ddtvn od tamtego czasu

Gość cyrk-ufka
nie masz juz czego ogladac tylko tvn?

Gość medium adamiam
tak, zrobiłam błąd że to oglądałam , rzuciłam oglądanie tego na zawsze :O

Po twoim chaotycznym wpisie nic nie rozumiem.Ta pani z mężem i córką była uczestniczką wypadku,która straaciła obie nogi?

Gość medium adamiam
ta baba była mieszkanką miejscowości w której stał się wypadek i opowiadała co widziała jak tam pobiegła i mówiła że leżała kobieta z uciętymi nogami, jednej już nie miała itp i jak facet w błocie umierał na jej oczach , później przełączyłam bo nie mogłam tego słuchać , mówiła to gdy dzieciak słodko krzyczał i bawił się obok

Gość jek to nie roozumiesz???
Ta pani która była gościem była świadkiem tego wypadku i widziała cierpiących ludzi a nawet umierających na jej oczach. Przyszła do ddt opowiedzieć swoje "wrażenia". Do tego zabrała ze sobą do studia małe dziecko. Rozumiesz już??? Przecież autorka tematu jasno wszystko napisała

TVN to jest europejska prawdziwie tv i na najwyższym europejskim i unijnym poziomie. i niestety widać , ze polski telewidz nie dorosł jeszcze do jej poziomu

Nie,nie rozumiem, bo ta pani nie była świadkiem,lecz uczestnikiem wypadku!!! I nie była z Chałupek! Ona właśnie straciła dwie nogi,wiem skąd jest,ale mniejsza z tyM! Tu chyba ktoś nie rozumie co ogląda!:(

Gość medium adamiam
opowiadała również że pan umierał na jej oczach to nie program na taki horror, to było straszne , ja akurat mam empatię i tak nie można, ten pan który konał był czyimś synem albo mężem i ta osoba musi słuchać takich opowieści trochę umiaru w tych zapędach na takie sensacyjne opowiadania :O ja tego nie wytrzymałam

Tak opowiadała,to było nie na poziomie. Lecz taki człowiek jest na silnych lekach, więc wydaje mu się ,że jest OK ,normalnie by się tak nikt nie zachowywał. My tego nie pojmujemy,ale te leki tak mają działać.

Po progr.radzę sobie wejść na stronę i obejrzeć porządnie ze zrozumieniem,miast glupoty pod wpływem uniesień wypisywać:(

Gość instalowanie..
ten cały tvn jest do dupy a zwlaszcza ddtvn tez uz nie ogladam weglarczyk spasiony wpieprz totalna porazka pienkowska nudna rusinowa glupia jak but prokop i ta mala gruba fajni ale czasami przeginaja z zartami no i oczywiscie te reklamy co 20 min na 10 nim dlatego twierdze ze tcn jest glupi nie ogladam

Gość szaszara
ludzie którzy chcą cos tam mówić dostaja kasę i błaznów z siebie robi węglarczy spasion świnia powiedzial dziś bo jakas widzka przesłała maila że chciałaby z nim poprowadzić program i on powiedział że być może będzie miala szansę grupa znajomków z warszafki, tfu

Gość koadfgew
Ja oglądam ale tylko jak prowadzi program Welman i Prokop.Rusin nie lubie Pieńkowsliej, nie znosze.

Gość koadfgew
Węglarczy do zwolnienia,Pieńkowska,Rusin. Jedynie w porządku Welman,Prokop,jeszcze fajny jest ten co z Pieńkowską program prowadzi,nazwisko wyleciało mi z głowy.

Gość diviannna
tvn caly do du.py jest

Gość Jakie to żałosne!
Nie oglądam żadnej telewizji zwłaszcza TVN-u zeszli na tzw. psy same powtórki, więc sobie odpuszczam oglądania tego badziewia.Wolę przeczytać ciekawa książkę. Do Gutekszoł ta twoja wypowiedz jest żałosna.Nie wszystko co "hamerykańskie" jest dobre.Jak dla mnie jest żałosne! Jeżeli ten program o tragedii który opisuje autorka topiku jest na poziomie europejskim to gratuluję😡