Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omomomommo

Mój plan - odebrać ojcu wszystko co mi jest winien :)

Polecane posty

Gość JESTEM TU ZNÓW
myślę autorko że problem tkwi głębiej niz sama sądzisz , leży ukryty gdzieś głęboko w twojej duszy i znienacka daję ostre objawy bólowe. Spaprane dzieciństwo ma to do siebie że wlecze się za nami całe życie dopóty dopóki nie pojdziemy na terapię .

Gość lofca skurek
omomomommo Ale ja mam już swoje mieszkanie, dobrą pracę i męża tylko chodzi mi o sprawiedliwość. Nie ma to jak znajomości w sądzie i u komornika sprawiedliwie będzie także wobec tego jak sila wyzsza dokona nieco spużnionej aborcji... bo jak widzisz sama dar zycia jest dla ciebie nic nie wart logiczne to, czyż nie?

Gość qwertyuiop!@
w wiezieniu bedzie jedzonko pewnie tv cieplutko i bedzie mial z kim pogadac jak sie ustawi. nie lepiej zeby cierpial inaczej? na starosc sam bez bliskich bez rodzinnych swiat? skoro jest nieudacznikiem to nic nie osiagnie. a to bedzie prawdziwa sprawiedliwosc

Gość JESTEM TU ZNÓW
i ludzie pamiętajcie e terapia to nie żaden wstyd i pójście na nią nie oznacza że z wami coś nie teges .

12:16 [zgłoś do usunięcia]qwertyuiop!@ w wiezieniu bedzie jedzonko pewnie tv cieplutko i bedzie mial z kim pogadac jak sie ustawi. nie lepiej zeby cierpial inaczej? na starosc sam bez bliskich bez rodzinnych swiat? skoro jest nieudacznikiem to nic nie osiagnie. a to bedzie prawdziwa sprawiedliwosc x Hmmm no jest coś w tym słusznego :) pomyślę, na razie nie będę mu wytaczała pozwu tylko każę mu oddać po dobroci

Gość Ashton w akcji
Hmmm no jest coś w tym słusznego pomyślę, na razie nie będę mu wytaczała pozwu tylko każę mu oddać po dobroci co konkretnie każesz mu oddać po dobroci? wlasne sumienie? :D

Gość pragne nauczyć sie łaciny
a gdzie lezy szyszynka?

tam gdzie sumienie

krwawy Edward jeśli to twój topik to mogłeś zmienić nick na- okres. Lub- miesiączka. Też krwawo

mna

Gość szokeeero
Chcesz sprawiedliwości szukać poprzez znajomości? Znaczy że nie wiesz co to sprawiedliwośc...

Gość Mmarylka
Widzę że autorka obejrzała wczorajszy odcinek Dlaczego ja albo czegoś w podobnym stylu, była identyczna historyjka i teraz sie wczuwa.

miedzy ustami a ustami

Ale ciekawy temat, jednak myślę, że zemsta nie jest dobra w tym przypadku. Jest nieudacznikiem, więc będzie gnił w samotności i to będzie dla niego największa kara moim zdaniem