Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allkeeee

Seks w sylwestra . Co o tym myslicie ?

Polecane posty

Gość allkeeee

Umowilem sie z laską na calonocny seks i szampana, co myslicie? Laska z neta

Gość Plantacja bawełny
"kochać" karzdy morze troche lepiej lób trohe gożej... wiesz ze ostatnio w sprzedarzy pojawily sie gumki dziórawione igłą?

Gość Ja spędze sylwestra z
prostytutką cały rok zbierałem na tą okazje by całą noc z porankiem mieć u boku kobietę i to w sylwestra.

Gość 24kafe
to aż trzebabyło kasę na to wydać nie prościej się z kimś na seks umówić

po 1 tu mam pewność, że kobieta nie będzie tzw. kłodą, że nie tylko ja będę pracował ale i ona da coś z siebie po 2 mam pewność, że będzie robiła wszystko by wpadki nie było bo przy normalnej kobiecie nie masz pewności. Niektóre próbują łapać faceta na dziecko po 3 mniejsze ryzyko zakażenia jakimś syfem. Dobra agencja dba i zdrowie swoim pracowniczek i klientów. Przeciętna kobieta jest źródłem wielu chorób wenerycznych.

tak tak jebaku. Zaczniesz o 23.59 a o 00.1 to już po ostrym seksie będziesz fajka kończył

Gość 24kafe
no to poszedłeś po bandzie chyba nie uprawiałes seksu z prawdziwą kobietą i chyba ktoś ci krzywdę zrobił albo młody jeszcze jesteś i głupi. albo stary i głupi wybierz sobie co chcesz

Gość 24kafe
żeby jasno było to pisałm do - ja spędze sylwestra

Gość 24kafe
gówniarstwo życia nie zna i sie na forach wypowiada. Całą noc w łóżku hahaha dobre. Podusia i spać.

Nie mam kobiety i jestem bardzo samotny i chciałbym spędzić choć sylwestra z kimś a nie zawsze sam. Arecki nie pisałem, że całą noc będę uprawiał seks. To będzie tylko część czasu po prostu nie chcę sam spędzać sylwestra. Nie każdy ma tyle szczęścia by mieć normalną kobietę u boku, muszę ratować się substytutem.

Gość to ok
Jesli laska ma na imie czesiu tymon albo zygfryd to ok

Gość 24kafe
ja spędzę sylwestra z ... ile masz lat? Bo jakoś mi dzieckiem zalatujesz.

29.12.2012] 12:09 [zgłoś do usunięcia]Ja spędze sylwestra z po 1 tu mam pewność, że kobieta nie będzie tzw. kłodą, że nie tylko ja będę pracował ale i ona da coś z siebie po 2 mam pewność, że będzie robiła wszystko by wpadki nie było bo przy normalnej kobiecie nie masz pewności. Niektóre próbują łapać faceta na dziecko po 3 mniejsze ryzyko zakażenia jakimś syfem. Dobra agencja dba i zdrowie swoim pracowniczek i klientów. Przeciętna kobieta jest źródłem wielu chorób wenerycznych. x Rozumiem masz 15 lat tak :D ?

Gość idę z żoną na bal,
a rano po powrocie poprzewalamy sie w sypialni i pokopulujemy co nieco, jak robi to jak sądzę większosć małżeństw w takiej sytuacji :) Więc seks na nowy rok jest ok :)

Gość kooomm.monia
ja nie mam faceta i chętnie umówię się z tobą na sylwestrowy sex i szampana,jestem ze szczecina

Gość ODPOWIEDŹ OD FACETA
DOBRZE ZROBIŁEŚ ŻE SIĘ UMÓWIŁEŚ NA CAŁONOCNY SEKS, GRATULACJE.

"ja spedze sylwestra z"- a przyszlo ci do glowy,ze moze miedzxy toba i ta dziwka nie kliknac?przeciez to tez czlowiek i mozecie sobie nie przypasc do gustu.ja bym chyba najpierw pare razy sie przeszla do tego burdelu i wyczaila ktora laska ma spoko charakter,bo inaczej co ci z sexu jak rozmowa sie kleic nie bedzie?zaliczysz w pol godziny,a potem 4 h milczenia i ogladania scian?