Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinia515151

jestem dziewicą czy nie??

Polecane posty

Gość kinia515151

niedługo zamierzam uprawiać seks z chłopakiem a z poprzednim robiliśmy to raz i w zwykłej pozycji nie było opcji, nie wszedł we mnie, ból okropny, tylko na jeźdźca wszedł 2 razy i strasznie bolało, to było pół roku temu. Uważacie, ze teraz też tak będzie bolało? W ogóle co mam powiedzieć chłopakowi? Że już to robiłam?To byłoby z lekka nadużycie bo to nie był nawet stosunek. Hmmm myślicie, że będzie bolało znowu??

Gość kinia515151
up

Moja dziewczyna miala tak samo jak ty ... ale ze ja troszke bylem obeznany w tym wiec zrobilem to tak ... 1 kupilem winko jedna flaszeczke zeby byc bardziej rozluznionym 2 lubilismy milosc francuska to zrobilem jej (minetke) ii to taka mega zeby dziewczyna sie rozluznila ii byla mokra ..3 wchodzilem w nia bardzo delikatnie az poszlo :) wiec niech twoj chlopak tez tak zrobi aa gwarantuje ci ze bedzie fajnie:)

Gość kinia515151
mundurowy on - czyli po takim "stosunku" ten kolejny "pierwszy raz" wygląda tak naprawdę jak z dziewicą?;/

Gość doświadczony przez życie
Musisz go uprzedzić, że musi cię dobrze rozgrzać, bo bez tego nie zadziałasz.

Gość kinia515151
Tylko, ze głupio mi jest tłumaczyć mu, że raz pół roku temu próbował we mnie wejść i nic z tego nie wyszło. Jesteśmy krótko, na razie nie planujemy współżycia ale wiem, ze pewnie niedługo spyta o moje "doświadczenie". Czy uważacie, że jak mu powiem po prostu, że jestem dziewicą, że były jakieś pieszczoty, petting itp no ale, że seksu nie, to to będzie bardzo nie w porządku???

Bd ok :) owiedz mu ze byly tylko zabawy erotyczne nic wiecej :) i ze jak to bd robic to zeby byl delikatny :)

Gość kjkkjkjakk
typowe babskie myślenie jeszcze nic nie planujemy ale JA WIEM !, że on niedługo o to spyta powiedz mu cokolwiek, jakie to ma znaczenie? że jak okażesz się dziewicą to cię rzuci albo odwrotnie? nic mu nie mów i tyle, problemy sobie stwarzać

Gość kinia515151
a jesli po prostu spyta czy jestem dziewica?

Gość kinia515151
ahaaa;/

Gość olololololold
no nie jesteś, bo miałaś penisa w pochwie

Gość kinia515151
no ale jak mu powiem ze nie jestem to troche nie będzie to ok, bo jak to zrobimy to nie sądzę że tak gładko pójdzie...

Gość olololololold
powiedz mu tak jak było, dokładnie tak jak to opisałaś tutaj 🖐️

Gość olololololold
tak i myślę, że będzie bolało, jak ktoś ma grubą błonę to się od razu nie zerwie i przy kilku pierwszych razach boli

Gość doświadczony przez życie
Jesteś dziewicą intelektualną bo nie doświadczyłaś jeszcze myślenia. Fizycznie nie jesteś dziewicą tylko doświadczoną doopodajką.

Gość kinia515151
jestescie nienormalni :(

Gość olololololold
"jestescie nienormalni" - a ty jesteś normalna, bo za wszelką cenę chcesz oszukać chłopaka i nie powiedzieć mu prawdy :D