Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyslonaaa

otwieram wino...

Polecane posty

Gość zamyslonaaa

Biale, wytrawne nadaje sie do risotto? Robie je pierwszy raz, a w przepisie jest podane tylko biale wino....

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość spoko,,,
spoko

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zamyslonaaa
Troche kwasnie, ale moze byc :/. Myslalm ze bedzie lepsze jak dodam wiecej % niz w przepisie :) :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość BIAŁE WYTRAWNE
TO SHIT BLE :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zamyslonaaa
Tylko takie mialam w domu. Qzwa % to risotto. Tak jest jak sie dolewa na koniec jeszcze wina :) :) .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zamyslonaaa
Fankafana, abiale nie moze byc? Bo mi jeszcze troche zostalo :) a i bigosik w zamrazalniku sie znajdzie :) :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×