Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inspiredme

wibrator...

Polecane posty

Gość inspiredme

Witajcie dziewczynki Mam problem nie wiem czy poważny czy nie, rzecz względna. Zamówiłam dzisiaj nowy wibrator model Rabbit. Wygląda pięknie i napewno będzie boski. Ale jest to pierwszy wibrator w moim życiu i nie wiem za bardzo co zrobić kiedy przyjdzie już do mnie kurierem. Czy mam jakoś go zdezynfekowac? Albo wyparzyć? Co robiłyście kiedy sięgałyście po nowy gadżet? Bardzo sie też boje że jak na pierwszą taką zabawkę, może zrobić mi krzywdę ponieważ jak wiadomo nie zawsze spotyka się faceta z 24cm członkiem, a dodatkowo mój wibrator ma kulki metalowe, które będą od środka stymulować mnie no i ... ten nieziemski rabbit którego już się nie moge doczekać. Poradźcie!

Gość annia.....................
NA PEWNO pokaż rodzicom.Oni Ci doradzą.

Gość e tam nie bój sie
wystarczy umyc w ciepłej wodzie z mydłem

Gość inspiredme
Droga Aniu nie mam 15 lat żeby pokazywać wibratory moim rodzicom, nie wiem jak u Ciebie ta kwestia wygląda, natomiast w normalnych domach takie rzeczy raczej się nie dzieją i chyba nie udzielisz mi sensownej odpowiedzi zegnam i pozdrawiam

Gość inspiredme
a mydło nie podrażni? Wiem, ze woda spłucze ale moze uzyc do higieny intymnej takiego plynu?

Ja jak kupiłam sobie tego typu wibrator po odpakowaniu (nie wiem dlaczego) włożyłam go do buzi :), nie zastanawiałam się czy jest zdezynfekowany czy nie. Po zabawie myje go mydłem i nic mi się nie dzieje. zapewne ma mniej bakterii niż penis, a przecież przed stosunkiem go nie dezynfekujesz. Nie stresuj się rozmiarem, użyj żelu nawilżającego lub po prostu go pośliń. te kulki są do niczego nie potrzebne, nie dają dużych doznań, ale króliczek jest boski. Miłej zabawy życzę :)

Gość e tam nie bój sie
nie podrażni nic ........ przecież dobrze spłuczesz ciepłą wodą i pamietaj żeby tak robic po każdej zabawie :p myć,myć,myć i osuszyć żeby nie zbierały się bakterie miłej zabawy :p