Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DIDI252525

Spotkałam się kiedyś z facetem z Kafeterii. ZALUJĘ !!

Polecane posty

Gość DIDI252525

To było w 2008 roku, mial tu czarny nick, wydawal sie fajny, wyobrazilam sobie go jako przystojnego inteligentnego bystrego faceta a kto przyszedł ?? Wzrost okolo 160-163 (ja mam 167 wiec umiem ocenic, ubrany w czarne buty, czarne sztuksowe spodnie ( bylo lato, 28 stopni i slonce) i czarny tshirt. Jak sie okazało mlodszy niz na kafe ( tu mial 31 w realu 25 informatyk) Nic nie mowil tylko sie na mnie patrzyl i usmiechal, zaprosil mnie na cole i lody, na kawe bylo za goraco. Przez ponad 2 godziny to ja ciagle mowilam, on tylko odpowiadal, zerkal non stop na moje cycki i nogi bylam w krotkich szortach. Porazka Po spotkaniu maltretowal mnie smsami, mailami, telefonami, zapraszal do domu, gdy odmowilam groził , wydzwanial z roznych numerow z wyzwiskami:O zmienilam numery, maile i wreszcie zapomnialam o nim, policji sie nie bal, zaluje ze tego nie zgłosilam. Pewnie tu jeszcze grasuje :/ NIE SPOTYKAJCIE SIE Z NIKIM Z KAFE !!!!!!!

Gość a ty sama jestes
wyuzdana, ze krotkie szorty na pierwsze spotkanie zalozylas

Gość bankowoooo
pewnie ten od słoika .

Gość papcio chmiel
Siostra Małgorzata przez pomyłkę trafiła do piekła. Przerażona dzwoni do Świętego Piotra i mówi: - Tu siostra Małgorzata! Popełniono straszny błąd! - wyjaśniła całą sytuację i uzyskała obietnicę, że pomyłka szybko zostanie naprawiona. Niestety, Święty Piotr w natłoku obowiązków najwyraźniej o niej zapomniał. Następnego dnia siostra Małgorzata znów dzwoni: - Proszę, zabierzcie mnie stąd natychmiast! Na dzisiejszy wieczór zaplanowana jest orgia! Obecność obowiązkowa... Święty Piotr przejął się losem siostry Małgorzaty i obiecał jak najszybciej sprawę załatwić. Niestety, zapomniał i tym razem. Przypomniał sobie dopiero nazajutrz, gdy usłyszał dzwonek telefonu. Z drżącym sercem podnosi słuchawkę i słyszy: - Cześć Piotrek, tu Gosia. Nie zawracaj sobie głowy...

Gość Nie wiem co między wami i co
będzie,ale takich ludzi będzie coraz więcej..Pewnie jako jakąś laskę można cię określić,jeżeli koleś się tak podniecił.Ludzie uważają,że wszyscy są będą,tak samo,piękni,mądrzy,rozchwytywani i w ogóle zajebiści.Żeby facet miał aż takie ciśnienie na związek na siłę,zamiast iść za parę złotych na dziwki.Żenada po prostu.

Gość i dobrze?!!!!
Dobrze cie rozumiem, kiedys poznalam tutaj niby rozwodnika na forum ogolnym, ehh po naszym spotkaniu zniknąl z forum, wiem ze poznal jeszcze dwie kobiety i probowal wykorzystac

Gość DIDI252525
Dodam, że styl jego pisania bardzo przypomina wypowiedzi Pana o nicku Krwawy Edward

Gość Nie wiem co między wami i co
Fajnie jest byłoby poznać kogoś,kto jest dla ciebie,ale musi komuś bardzo nudzić i mieć za mało prawdziwych kłopotów,jeżeli ktoś tak przeżywa samotność,że ma obsesyjne ciśnienie na związek na siłę.

Przypomina to nie znaczy , że to ten sam nick. Zastanawiam się z jakiego powodu założyłaś ten topik ? Ostrzeżenie to raczej nie jest , więc ?

Gość o co chodzi???mnk
DIDI252525 To było w 2008 roku, "mial tu czarny nick, wydawal sie fajny" - czyli z charakteru spoko "Jak sie okazało mlodszy niz na kafe ( tu mial 31 w realu 25 informatyk)" - same plusy, młodszy i ma pracę "Nic nie mowil tylko sie na mnie patrzyl i usmiechal" - usmiechal się i potrafił słuchac, kolejne plusy "zaprosil mnie na cole i lody" - szarmancki "zerkal non stop na moje cycki i nogi bylam w krotkich szortach" - potrafił docenić kobiece piękno "Po spotkaniu maltretowal mnie smsami, mailami, telefonami, zapraszal do domu" - chciał dac wyraz swoim uczuciom, zakochał się "NIE SPOTYKAJCIE SIE Z NIKIM Z KAFE !!!!!!!"

Gość DIDI252525
to ostrzezenie, a post o krwawym edwardzie nie jest moj

Gość o co chodzi???mnk
nie powiecie, że gość sie nie starał :), ze mu nie zależało

Gość barnaba124
a kogo sie spodziewalas? a co to znaczy czarny nick?

Gość o co chodzi???mnk
poza tym nie zaprzeczysz, ze gosc wywarl na tobie takie wrazenie, ze nadal go pamietasz po 4 latach nadal go wspominasz :)

Gość jjjuuuuuuu
prowo czy nie , 90% facetów na kafe to debile, zboczeńcy i oszusci

Gość atwa laska poszła na randkę
z gościem, który laski widzi tylko na monitorze, to się nie dziw, że na prawdziwe cycki się gapił

Ja bym się spotkała. W internecie poznałam najciekawszych ludzi : pilota akrobatycznego, podpułkownika na misji w Afganistanie, szefa biura politycznego i mojego obecnego narzeczonego.