Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzona córka!!!

Wyrzuciłam ojca i brata z pokoju!!!!! Dobrze im tak!!!!! Zaraz mnie rozniesie!!!

Polecane posty

Gość Wkurzona córka!!!

Nie wiem po co przyszli :O żeby mnie wkurwić tylko kurwa mać!!! :O brat nie dość, ze bębnił cały dzien na kompie w moim pokoju to jeszcze teraz przyszedł i chciał włączyć, ojciec go powstrzymywał, zaczęli się szarpać i ojciec pchnął lampę i spadła mi prosto na twarz! Dosłownie az mi sie ciemno zrobilo przed oczami!!! wyjebałam ich i potwornie nakrzyczałam

Gość oj oj oj oj
:D dobrze zrobiłaś

Gość Wkurzona córka!!!
jeszcze ojciec nazwał mnie czereśniarą ja pierdole, sam przylazł i zamiast się zachować to mi taką manianę odwalił. moze limo jeszcze bede miała na sylwestra przez niego !!!!

Gość Wkurzona córka!!!
A wszystko tak naprawdę chyba przez wczorajszy dzień. Dziś poprostu dołożyli do pieca i nie wytrzymałam 😡 Był piątek i początek weekendu dla mnie gdy tylko wróciłam ze szkoły. Staram się nie opuszczać lekcji bo nie mam zamiaru kiblować trzeci rok z rzędu w 5c :( Wróciłam do domu, siadłam na necie i chciałam pogadać z Wojtkiem z neta co ma 12 lat. Wtedy przyszedł mój 8-letni brat i odpalił se Redtuba kiedy wyszłam na chwilkę do WC. Nosz kurwa 😡 Przyszedł ojciec i razem oglądali i się zacieszali jeden przez drugiego.

Gość papcio chmiel
Pacjent po wypadku budzi się w karetce: - Panowie, dokąd jedziemy? - pyta sanitariuszy - Do kostnicy - Ale panowie, ja jeszcze nie umarłem! - A my jeszcze nie dojechaliśmy. Do jasnowidza przychodzi klient: - Jest pan ojcem dwójki dzieci - mówi jasnowidz. - To pan tak myśli - zaśmiał się klient - jestem ojcem trójki! - To pan tak myśli - zaśmiał się jasnowidz

Gość Jakie to żałosne!
PROWOKACJA aż cuchnie.Wymyśl coś mądrego:[ wsciekly] jeżeli chcesz pisać pierdoły, ale to sie nie trzyma kupy i dupy!!!! Ja tego nie łykam!

Gość Wkurzona córka!!!
won pierdolony podszywie, jest przerwa swiateczna i nie chodzi sie do szkoły

Gość Wkurzona córka!!!
Jesteś załosny podszywaczu z tą szkołą i powtórzę Ci to raz jeszcze. Od kiedy to się w wielkanoc chodzi do szkoły ? Boże nie wytrzymam !!! Mój brat zamiast K+M+B na drzwiach napisał - HWDP 😡 Nie wiem co teraz zrobię. Zabiję go !!! 😡