Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mężczyzna progresywny

Po co brać przeciętną, jak się rozwijam i niedługo będę mógł mieć piękną?

Polecane posty

Dzisiaj jestem przeciętny, ale dbam o siebie, polepszam wygląd, coraz lepiej zarabiam. Za jakiś czas awans, własne mieszkanie i dobry samochód i będę mógł mieć najfajniejsze kobiety. Dzisiaj mam szanse tylko u tych przeciętnych, więc nie biorę się za nie, czekam aż te lepsze mnie zechcą

Gość Arekxyz
Bravo Pravik!

Gość Magnotrafna ta prawdziwa
Ja, będąc piękną, nie chciałabym mieć faceta, którego kiedyś było stać tylko na przeciętną dziewczynę. Z tym "czymś" co pozwala zdobywać piękne kobiety, trzeba się urodzić

Dzisiaj się facetom co biorą średnie z wyglądu i do tego niezbyt dobrze zarabiające kobiety. Dla mnie to mało ambitne. Lepiej popracować nad sobą i szukać lepszej partnerki

Niektórzy się rodzą przystojni, ale nie mają głowy do nauki i przez to nawet jak kobiety mają atrakcyjne, to proste i źle wykształcone, bez matury itp.

A inni muszą o siebie zadbać i swoją najlepszą formę wypracować. Twarz mam przeciętną, ale niebrzydką, a do tego mogę mieć naprawdę niezłą muskulaturę

A dlaczego mam się rozczarować? Mam warunki by być ponad przeciętną. Moja muskulatura jest coraz lepsza. Kark nie musi mieć twarzy przystojnego lalusia, może być przeciętniakiem, a i tak będzie samcem atrakcyjnym

Nie znam zaradnego karka, który nie ma powodzenia u atrakcyjnych kobiet. A u mnie zawodowo coraz lepiej. Tylko z moją twarzą jestem teraz przeciętniakiem, niebrzydkim dodam, będąc mega pakerem byłbym atrakcyjnym ciachem

Bez bycia pakerem będę tylko przeciętniakiem z przeciętną twarzą. A ja przeciętniakiem nie chcę być i chcę się zacząć mieścić w kategorii 'atrakcyjny'

Gość ministerstwo finansów
Koleś zostawił samochód zaparkowany równolegle do krawężnika. Wraca a tu mu policjant mandat usiłuje wypisać. Pyta się: - Panie Władzo! Zaraz, zaraz! Co pan robi?? Za co ten mandat?? - No jak to? Szanowny Pan znaku nie widział ? - Jakiego znaku ?? - No przecież stoi tutaj jak wół: "Zakaz parkowania - nie dotyczy chodnika"! - No i co? - No jak to co?? Zaparkował Pan na ulicy a nie na chodniku! - Ale mnie to nie dotyczy! - Co Pana nie dotyczy?? Co Pan jesteś?? Poseł? Radny?? - Nie ... po prostu mnie to nie dotyczy!! W tym momencie koleś wyjmuje dokumenty i podaje policjantowi. A tam napisane jest wyraźnie: Zbigniew Chodnik

Gość zajebiozaDream
ale pieprzysz... nawaliłes się chyba i wszystko tak różowo wygląda

Po prostu jestem ambitny