Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prywaciarze to złodzieje

Prywaciarz, który nie płaci na czas i się spóźnia z wypłatą to złodziej

Polecane posty

Gość Prywaciarze to złodzieje

Zero szacunku dla takich przestępców

Gość tylko tak sie składa
ze tak robia wszyscy:(

Gość czyli trzeba robic
w budzetowce albo w duzych spolkach

Gość wertyuhytfdsa
bzdura! Płacę nawet wcześniej nigdy pózniej i to z nadwyżką, ponieważ mój pracownik sumiennie wykonuje swoją pracę i tym sposobem doceniam go .

Gość ojojku
a u mnie zawsze ludzie na pierwszym miejscu, nieraz czekam na kase ze zlecenia 3-4 tygodnie, ale ludzie sa płaceni w dniu zakonczenia zlecenia, najpóxniej nastepnego dnia przelewem jak akurat nie ma gdzie wypłacic. Ale u mnie pracuja studenci na umowy o dzielo wiec zwykle bardzo im zalezy na gotowce na reke. Niektórzy to doceniaja inni nie bardzo.

Gość prywaciarze lubia
placic w kratke

Gość Jak prywaciarz płaci
w kratkę to trzeba donieść Prokuraturze.

Gość Pozdrowienia z RPA
Miał odbyć się mecz bokserski USA - Polska, w Zakopanem. Stany wystawiły Tysona, a Polska oczywiście Gołotę. Jednak tuż przed samą walką Gołota złamał rękę i na gwałt potrzebny był jakiś bokser, aby uniknąć kompromitacji. Trener wyskoczył na Krupówki i zobaczył wielkiego górala. Podleciał i zapytał: - Baco, chcecie zarobić 100$? - No, chce - odparł baca. Trener wziął go do szatni, dał spodenki, rękawice i mówi: - Baco, wyjdźcie na ring, zasłońcie się rękawicami i stójcie. Jak przetrzymacie pierwszą rundę dostaniecie pieniądze. Baca wyszedł, Tyson go poobijał, ale przetrzymał. No to trener mówi: - Jak przetrzymacie drugą rundę dostaniecie 1000$. Baca wyszedł, Tyson go już teraz mocno poobijał, no ale przetrzymał. Trener zachwycony mówi: - Baco, jak przetrzymacie trzecią rundę dostaniecie 10000$. Baca wyszedł, ale już ledwo zszedł po tej rundzie. A trener do niego: - Słuchajcie baco, jak wytrzymacie czwartą... A baca: - Nie wytrzymam, wpi...lę czarnuchowi!

Gość ja sie zwolnilem od takiego
i znalazlem inna prace. Dlaczego ty siedzisz w takiej pracy?