Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paskudddka

jestem najbrzydsza kobieta na swiecie...

Polecane posty

Gość paskudddka

Jestem w każdym calu paskudna. Brzydka twarz : brzydki kolor oczu , brzydki nos, za ciemną karnacja, kundlace sie włosy. Brzydka figura : duże biodra, duże piersi , ale niestety też trochę brzuszka, nieproporcjonalna talia. Do tego jestem niska. Jestem samotna.Nigdy nie miałam chłopaka, mam prawie 18 lat. Powodzenie może jakieś tam mam, zazwyczaj na imprezach. Często ludzie wytykaja mi moją brzydote na ulicy i mężczyźni mnie zaczepiają. Czesto widzę też pogardę w oczach kobiet. Przyjaźnie sie tylko z facetami , kobiety mnie nie tolerują. Nie wiem czemu, staram sie być miła i nie robię im nic złego. Tak ciężko mi jest żyć z moją brzydota :(

Gość paskudddka
Oczekuję,że zaczniecie zaprzeczać :classic_cool: no dalej kto pierwszy? może królikov? :classic_cool:

Gość każdy widzi u siebie
jakieś wady

Gość paskudddka
Moje wymiary to rocznik 88, 174 cm, 75kg ...

Gość paskudddka
Wymiary : 164 Biust 93 Talia 59 Biodra 94 Serio , moja talia wyglada tragicznie w porownaniu do bioder... Waga : 58-59 kg

Gość Miss u buntu z haczykiem
Tubylcy złapali Polaka, Anglika i Francuza. Jeden z tubylców mówi: - Mam dla was dobrą i złą wiadomość. Zła jest taka, że zabijemy was a z waszej skóry zrobimy kanoe. A dobra, że możecie wybrać rodzaj śmierci. Anglik mówi: - Dajcie mi pistolet. Wziął broń i wołając: - God save Queen! - strzelił sobie w głowę. Francuz poprosił o szablę. Biorąc ją krzyknął: - Viva la France! - i przebił się jej ostrzem. Polak prosi o widelec. Zdziwieni tubylcy dają mu widelec a Polak dźga się widelcem po całym ciele, szyja, ręce... Krew się leje... Na koniec krzyczy: - Gówno będziecie mieli a nie kanoe!!!

Gość cryjgdsd
Ja jestem piękna ale mimo to nieszczęśliwa bo ludzie mnie nie lubią i nie doceniają choć ja im nic złego nie robię.

kiedys niby ideal mial wymiary 90-60-90, a ty masz bardzo podobne i narzekasz? nie sciemniaj masz waska talie, duzy biust a biodra w normie, moze nie waskie ale nie jakies nie wiem jak szerokie, masz figure klepsydry, najbardziej seksowna wzrost masz sredni, niska bardzo to ma 150-155, ty ze swoim 164 jestes normalna zwykle prowo

Gość paskudddka
paskudddkajest to , ze kiedyś wcale nie miałam niskiej samooceny. Moją dawna przyjaciółka zaczęła gadać o tym jaki tragiczny ma nos , zaczęłam przyglądać sie swojemu , i rzeczywiście , też jest okropny. Oczy uważałam kiedyś za największy atut . Teraz jest mi niedobrze jak na nie patrzę, przez to , ze dowiedziałam sie od obiektu moich marzeń. , że błękitne są najładniejsze . Podobnie bylo z karnacja.... Nawet ta talia mi nie przeszkadzała dopóki nie urosły mi piersi ..

Gość paskudddka
Nie , to nie jest prowo. Uważam , ze jestem za niska . Wymiary może okej, ale przy wyzszym wzrosie. Ja jestem po prostu gruba w dupie i strasznie chuda w talii. I to wyglądazle

Gość a co ja mam powiedzieć ?
nie mam wcale talii mam figurę jak facet chodze tylko w portkach bo spódnice sukienki mi nie pasują wcale

z talii juz raczej nie schudniesz, z piersi i bioder mozesz wzrostu nie zmienisz, nie kazda ma te 170 i pogodz sie z tym nie jestes jakas niska, zaakceptuj to i tyle nie ma brzydkiego koloru oczu, takie cos nie istnieje oczy swietnie podkresli dobry makijaz a o wlosy mozna zadbac zamiast narzekac to zobacz co mozesz zmienic pamietaj ze sa osoby oityle czy z mega\tradzikiem i co one maja powiedziec? szukaj atutow w sobie a i tak w ogole to dziecinna strasznie jestes:-O

Gość InYourDream
Eee to nie Ty jestes najbrzydsza tylko ja... Mam brazowe krecone okropne wlosy blada karnacje oczy w kolorze gowna brzydki nos usmiech jak u konia duze piersi z bliznami 161cm wzrostu 47kg... Jedynie moja figura jest w miare ok -.- wiec Ty tu napewno brzydka nie jestes

Gość paskudddka
Skąd wiesz,ze jestem dziecinna ? Wywnioskowalas to po jednym poscie, w którym narzekam na swój wygląd ? To brawo ! Jestem po prostu wrażliwa na tym punkcie. Od dziecka moi rodzice wmawiali mi , ze najważniejszy jest wygląd ( tak wiem,źle to o nich świadczy ) . Obsesyjnie dbali o to, żebymdobrze wyglądała. I są efekty, jestem zakompleksiona młodą dziewczyną. Co do tych wymiarów : wolalabym nie mieć tylka wcale , niz mieć taka różnice ...

Gość następna chcąca się
dowartosciować idiotka :o

paskudddka -> ależ duża pupa to zaleta nie wada :D nie wiem skąd się to wzięło że niby mała jest ładniejsza. małą (patrząc na proporcje ciała) to faceci maja nie kobiety. po drugie olej to co mówią o twoim wyglądzie i znajdź sobie faceta ;)

osoba dziecinna narzeka na talie 59 cm i dziecinna osoba zmienia swoje zdanie o sobie pod wplywem jakiejs rozmowy z kolezanka:-O sorki, nie wiem jaka jestes ogoolnie i sie nie dowiem, ale po tych postach co tu napisalas wystawiasz sobie taka oto ocene

Gość Matueusz26
bywa i tak

obawiam się że little może mieć rację. zamiast spojrzeć własnym okiem w lustro patrzysz na siebie przez pryzmat innych którzy mogą niekoniecznie obiektywnie ciebie oceniać przez zazdrość.