Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam się w co ubrać

ubior na Sylwestra - skomentujcie

Polecane posty

W ostatniej chwili zdecydowaliśmy się na impreze i nie mam niestety zadnej pasującej sukienki;/ bedzie to zamknieta impreza w małym klubie/restauracji, narzeczony zakłada dżinsy i koszule - dogadał się ze znajomymi z pracy, ktorzy bedą a ja nie mam pojecia co założyc myslalam o takim zestawie: czarne spodnie - takie: http://images.okazje.info.pl/p/odziez-i-obuwie/9485/mohito-spodnie-damskie-m779.jpg biała koszula z marszczeniami, cos troche podobnego http://sklep.everynature.pl/userFiles/images/products/big/mg_1159_.jpg ale delikatniejsze marszczenia i kołnierzyk do tego czerwone kolczyki i pasek oraz czarne szpilki z czerwonym spodem. skomentujcie prosze, nie chce się zle czuc, druga opcja to sukienka typowo weselna wiec jeszcze bardziej nie pasuje;/ wiecej chyba z szafy nie wygrzebie

Gość moze być
klasyka i elegancja, więcej nie bierz jak tam będzie towarzystwo w dzinsach, zrób delikatny makijaż i oblej sie perfumami - statczy ;-) miłej zabawy 🌻

Gość slodkawisnia
jakos srednio mi sie widzi taki stroj pomijajac dodatki to stroj jest jak na rozmowe kwalifikacyjna albo obiad u tesciow

Gość Miss u buntu z haczykiem
Czym się różni węgiel kamienny od kamienia węgielnego..? > > - Tym samym co picie w szczawnicy od szczania w piwnicy

slodkawisnia - no wlasnie mam podobne odczucia nie mam przez to ochoty na tego Sylwestra...

Gość cwd vf dfc x
Moim zdaniem to taj jakoś za sztywnie jak do biura albo na rozmowę o pracę.

Gość paco paco paco
Nie masz żadnej sukienki zwiewnej, lekkiej i błyszczącej? To załóż chociaż jakąś bluzkę albo tuniczkę z cekinami. Jak nie masz to jutro jeszcze zdążysz kupić. Taki strój jaki zaprezentowałaś to nie na Sylwestra tylko na egzamin chyba.

nie niestety nic nie mam... w szafie poza tym sukienka typowo weselna, fajna ale nie do dżinsów, i jeszcze jeden zestaw - sukienka czarna typowa rynkówa taka jak tu http://allegro.pl/ostatnie-sexi-sukienka-tunika-na-kazda-okazje-i2861589502.html tylko bez rękawów i bez guzików, ze złotym zamkiem z tyłu i do tego żakiet dopasowany z króciutkimi rękawami, zapinany nisko na jeden guzik, w biało- czarne pionowe paski, ładny ale ta sukienka porażka...:/ więc to co napisałam w pierwszym poscie to i tak najlepsze z mojej szafy, te czarne spodnie są luźne w biodrach, a bluzka ladnie wytaliowana dzis nie uda nam sie jechac na zakupy a jutro cały dzień pracuje:/ i generalnie już czuje się beznadziejnie.... na liste postanowien noworocznych trafiają częstsze zakupy...

Dziewczyno ja bym ubrała te spodnie,buty na obcasie na bose stopy i żakiecik na gołe ciało ewentualnie cienki staniczek.Miłej zabawy.

Gość ja pani wasza
IDZIESZ DO KOSCIOLA

Gość martuniania
Sukienka jest OK. Ale jak nie, to może ten pomysl ze spodniami i zakietem bez bluzki? To byłby taki sexy akcent, jak już musisz isć w spodniach. Ale oczywiscie lepiej byloby pokazać nogi. Nie masz zadnej spodnicy?

Gość rakietakobieta
ej modnisie, jak lubicie jak wam ludzie oceniają ubranka, to gdańska Matarnia (dla tych nie z 3miasta - taki park handlowy) robi rekrutacje na stylistke i jak ktos chce wziac udzial, to wrzuca swoje zdjecie w jakims ciekawym ałtficie na fejsika i można głosować i w ogóle, https://www.facebook.com/matarnia.parkhandlowy/app_238508789615616

Gość aaa123456
rakietakobieta dzięki za cynka!! ja z sopotu, zgłoszę się!:D