Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest koniec świata !

BESTIALSKO SKOPALI PSA LEDWO PRZEŻYŁ !!

Polecane posty

http://www.siepomaga.pl/f/ulgawcierpieniu/c/6 95 patrzcie co za skurw.... brak słow i łez już brakuje ! jeśli cię stać wpłać 5 zł na leczenie psa, ta suma cię nie zbawi, a kiedy będzie nas więcej dla niego pomoże! proszę nie piszcie tylko o biednych dzieciach, bo wiem, jak okrutny jest świat i też na swój sposób staram się pomagać

nie przeszkadzają absolutnie zle odebrałeś , pomagam ile mogę ,ale obok takiego czegoś nie potrafię też przejść obojętnie

Gość lalunia z wolunia
biedak , boże drogi , mam teraz 0 na koncie ,jak nie zapomnę to wrzucę mu w poniedziałek

Gość teepe snoby niedowartosciowane
pierwszy raz slycsze o takiej stronie, czasem mam wrazenie,ze ludzie celowo kopia,drecza zwierzeta by sie bogacic na ich cierpieniu, nienawidze ludzi i nie ufam im, a pieseczka lepiej by było uśpić :( żal mi go ale nie bede wchodzic w linka, mam za słabe nerwy :( kochany pieseczku 😍 :(

Gość lalunia z wolunia
o psa bobek co za draństwo

Gość boję się naprawdę
teepe snoby niedowartosciowane wiesz co ... mnie też takie myśli nachodzą że dręczą celowo ,może nie w tej konkretnej sytuacji bo to fundacja ,ale...

mujerko nie wiem ,ale to moliwe , mnie leczenie mojego kosztowało ponad 2 tyś .

ja utworzylam nowy temat z wczorajszego bo tamten się rozrósł i nikt już nie patrzył na link tylko na ostatnią stronę tematu ,ale pocieszające bo ...kafe wczoraj pokazało że jest społecznością LUDZI :):) I ...liczę że i dzisiejszej nocy pokaże. Te nocne wpłaty wczorajsze pod opisem pieska to wszystko nasze !

też nie wierze ,ale tenm cel z tego co doczytałam jest po stokroć sprawdzony

Gość Ola z grodu Kraka
to jakiś dramat , te gówniarze to psychole , utylizacja natychmiastowa chora tkanka społeczeństwa ,następnym razem skatują głodnego człowieka

Gość Centrum Propagandowe Łuna
nie wchodze w link ale chetnie bym znalazl sprawców i obdarl ich ze skóry :( co do leczenia - 4 tysiace to duzo? a bachory za grube miliony sie operuje dzieci to gowno bo potem wyrastaja na takie co drecza zwierzeta :( na potwory

nie spodobało mi się że piszesz tak o dzieciach ,ale pomijam to . Potrzeba adwokata by ukarać tą gówniarzerię i na to też idzie kasa ze zbiórki ,wiesz oni przychodzą do sądu ze swoimi mecenasami ,mamusiami tatusiami i mają zaniki pamięci itp akcje .

Gość skopany pies
milo, że ktoś myśli o psie, ale taki sam temat założyłam ja, więc proszę podszywa o odrobinę kultury i własny wątek!

"Obrońcy zwierząt" zazwyczaj nienawidzą dzieci. Dziwne to. Czy dobry człowiek może nienawidzić ?

Gość Ola z grodu Kraka
czytałam ,na trzeciej stronie komentarzy ta pani pisze jak wygląda ukaranie sprawców , to jest mój kraj ?? moja ojczyzna ?? koorwa nie do wiary

skopany pies - nie wierzę że to faktycznie Ty założycielka tematu tu piszesz ,ponieważ byś sie cieszyła że się sprawę nagłaśnia Ja czytałam Twój temat i dlatego że się rozrósł i nikt już nie klikał linka o Bobku ,a patrzył na ostatnią stronę założyłam nowy. Nie chciałam Cię urazić ,miałam dobre intencje

Gość skopany pies
to jest koniec świata> dziękuję 👄 i przepraszam, znając kafe myślałam zanim przeczytałam do końca (mój bląd), że ktoś sobie robi jaja z poprzedniego tematu BARDZO BARDZO CIĘ PRZEPRASZAM I DZIĘKUJĘ ❤️

no tak ...rozumiem , kafe to kafe , nawet ze śmierci robią sobie disco . Wiesz ja nie mam wielkiej kiesy ,ale serce mam strasznie pojemne i nie odpuszczę tego pieska . Będę pisała i pisała i pisała :)

Gość Ola z grodu Kraka
ryczę jak bóbr ,juz mi sie odechciało baraszkować z facetem ,pić drinka , słuchać muzyki , jestem przerażona tym światem ,tak autorko -jak w twoim nicku -to jest koniec świata ,tak :(

Gość phi ja mam 33
jak to się wpłaca dziewczyny ??

a ja na ciebie nie sram bo szkoda mi materiału na takie bezmózgowie

Gość phi ja mam 33
no dziewuchy jak bo ja już nie wiem ,nie mieszkam w pl

Gość a potem ten pies
wyyleczy sie, odzyje i skoczy do gardla tym ktorzy mu pomagali :)