Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myterro

Zapalenie dziąsła i ból zęba

Polecane posty

Gość Myterro

Witam. Mam dość nieprzyjemne problem. Mianowicie, w wakacje miałem bardzo poważne zapalenie dziąsła, poszedłem do dentystki i wyleczyła bezproblemowo. Po jakichś dwóch miesiącach znowu mi to wróciło, z tym, że zaczął mnie boleć ząb, 5 lub 6 u góry z prawej. Bolał od zapalenia dziąsła, ale tak bardzo, że ciężko było wytrzymać. Bolał sam z siebie, a jak go dotknąłem to bardziej. Poszedłem do dentystki i mi to wyleczyła... a teraz znowu to wróciło. Boli jeszcze nie bardzo, ale wiem, że jak czegoś z tym nie zrobię, to za dwa dni będę umierał z bólu. Do dentystki nie mogę iść, bo wiadomo, święta, sylwester, więc nie przyjmuje. Wziąłem Ibum, pomaga mi także na te 5 sekund jak sobie zwyczajnie wypłuczę wodą tego zęba, lub wykałaczką w dziąśle pogrzebię. Płuczę także szałwią, ale nie pomaga za bardzo. Posmarowałem także takim preparatem co nazywa się Dento Sept A. Co mogę z tym robić? Pomocy :(

Gość Kacha--C
fuj, jakis swinstwo najwyrazniej tam sie rozwija, najpewniej niedoleczony jest ten zab i to moze byc nawet zgorzel. ja bym biegla do dentysty jeszcze dzisiaj na pogotowie