Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malina 84

nietypowy problem

Polecane posty

Gość malina 84

witajcie mam taki nietypowy problem... Końcem sierpnia wypilismy trochę i uprawiałam z chłopakiem peting..wtedy miałam płódne i on wziol penisa na chwilę do ręki i dalej mnie pięścil.... Bałam się że jakoś to mogło przeniknoc i mogę być w ciąży... Lecz dostałam już 4 Według mnie normalnych i reguralnych okresów i czekam na następny lecz też w między czasie miałam przez miesiąc straszne mdłości bez wymiotow i nadwrażliwosc na zapachy...przestraszyłam się Bardzo lecz też miałam wypadek od 3 miesiący jestem przykuTa do łożka i nie mam jak zrobić test, mdłości ustąpiły lecz strach został bo czytałam że można mieć okres w ciąży... Już nie wiem co robic...już tego psyhicznie nie wytrzymuje...

Gość jeszcze jedna
plemniki to nie terminatory, a skoro masz normalne miesiączki, to w ciąży nie jesteś, proponuję również poduczyc się ortografii, bo czytac się nie da tego, co wypisujesz

Gość o ja cie.
nawet jeśli miałaś wypadek to raczej jakby była ciąża, mogło by sie coś z nią "stać" podczas wypadku.. boże.

W ciążę zajść nie jest tak łatwo;p a tym bardziej jeśli miałaś już 4 miesiączki i podejrzewam, że nie różniły się od pozostałych (bo nic nie wspominasz) to nie masz sie o co martwić:) a poza tym nie wiem jakiego rodzaju miałaś wypadek, ale pewnie po nim miałaś robione jakieś badania np krwi, które wykryłyby ewentualną ciążę.

Gość LorenaLilila
marne prowo :O