Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnomibardzo

samotnai smutnaa

Polecane posty

Gość smutnomibardzo

koniec roku,czas na podsumowania a u mnie same porazki. 36 lat ,brak faceta,dziecka, marna praca,brak wlasnego mieszkania itp itd. i jak tu sie nie zalamac:-( lzy same nachodza do oczu...jutro pewnie przeplacze caly sylwester w samotnosci

Gość anulka damulkaaa
mi tez zle a mam 20 lat ale bez faceta i z marna praca :(

Gość smutnomibardzo
poza tym z pochwy zaczęły mi sie wysypywać znaczki pocztowe. najpierw sie cieszyłam, bo nie każdy może mieć znaczki za darmo, ale jak poszłam do ginekologa to powiedział mi, że to nie znaczki tylko naklejki z bananów

Gość Samica Jelenia
ja mam tak mieszkam ze zgredzikami brak znajomych brak dochodów ale te braki mi nie brakują tylko że tego nie posiadam i uważam że jest ok ciepło jest żarcie jest dach nad głową jest żadnych trosk nie ma jak w raju :)

Gość dfgdh
podaj gg,chetnie pogadam

Gość Samica Jelenia
ten suchar o znaczkach już był nie powtarzaj się

Gość wqqqqqqqqqqqqqqqqed2wde
autorko mozemy sobie podiac reke, z tym ze ja mam dziecko a pracy nie mam i jestem 2 lata mlodsza

Gość Samica Jelenia
w sylwestra biegam nago po lesie i płoszę cietrzewie

Gość smutnomibardzo
wiem ze takich zalosnych istot jak ja jest wiecej na tym padole,ale jakos w moim otoczeniu wszyscy jakos sobie zycie ulozyli lepiej ode mnie

Gość fh
a z jakich jesteś okolic? może jest tu ktoś, tak samo samotny,kto mieszka blisko Ciebie i też będzie sam w Sylwestra.Moglibyście go spędzić razem lub nawet w większym gronie.

Gość smutnomibardzo
wsch WLKP

Gość fh
Ode mnie daleko(przeszło 300 kilometrów),ale być może są tu osoby,które mieszkają blisko Ciebie

A ja mam tak... świetna praca,dobre zarobki, niedługo kupuję mieszkanie, dziewczyny na jedną noc a 0 na związek. W poniedziałek sylwester i kolejna beznadziejna dziewczyna na wieczór :-(

Gość smutnomibardzo
to po co sie umawiasz z nia skoro jest beznadziejna?facet ktory zaliczyl wiele kobiet sporo traci w moich oczach niestety.

Nie umówiłem się z nią na wieczór tylko wiem, że tego wieczoru poznam dziewczyne i statystycznie rzecz biorąc będzie beznadziejna. Poza tym nie wspomniałem, że ze wszytkimi które spotykam sypiami. O tym z iloma dziewczynami sypiałem wiem tylko ja i żadna dziewczyna się o tym nie dowie.....

Gość przyszłaaa studentka
a ciekawa chicaz jestes??? ładna zgrabna itd, bo moze bym sie zaopiekowal jakas nieszczesliwa istotka:)

Gość smutnomibardzo
wiesz ciezko samemu sie ocenic. ale mysle ze nie jest ze mna najgorzej. widze wokol duzo brzydsze i mniej atrakcyyne kobiety ktore maja mezow facetow dzieci

Gość smutnomibardzo
dalczego bede plakac? bo jak pomtysle ze minal kolejny rok zycia a u mnnie nadal beznadziejnie,zadnych zmian na lepsze,ze odstaje od rowiesnikow to lzy same cisna sie do oczu. juz dzis sie poplakalam:-( mysle ze wielu samotnym jest z tym zle tylko kazdy inaczej znosi samotnosc.sa osoby ktore przed swiatem udja jakie sa szczesliwe i nkgdy przed nikim nie przyznaja sie do swojej samotnosci

Gość przyszłaaa studentka
daj jakis namiar jestem prawie z wlk ps, boje sie tylko grubych kobiet:O, powaga

Gość fh
Nie znam Cię i mam zamiaru oceniać,ale wydaje mi się,że musisz wykazać odrobinę inicjatywy. Pamiętaj,że nikt nie chce mieć do czynienia ze smutasami. Gdy jesteś na ulicy ,w sklepie ,spójrz inaczej na interesującego Cię faceta , uśmiechnij się. Wtedy chyba szansa poznania jakiegoś faceta jest większa. Gdy facet widzi "zalataną" kobietę, która nie zwraca totalnie na niego uwagi, to myśli pewnie jest zajęta , spieszy się do rodziny i ... odpuszcza.

Gość smutnomibardzo
problem w tym ze wkolo sami zaobraczkowani.bynajmniej ci co mi sie podobaja:-( nie bee sie usmiechac do faceta ktory ma obraczke na palcu albo jest z inna kobieta

Gość smutnomibardzo
jutrzejsy dzien chyba przespie:-(

Gość smutnomibardzo
raczej na forum nie podaje gg.raz kiedys podalam i musialam zmienic nr poza tym nic o tobie nie wiem

Gość smutnomibardzo
kupilam duzo slodyczy.jakies chipsy i bede sie dzis tym objadac:-(zalosne:-(

Gość dfgdh
45097868 to moje,chetnie pogadam