Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgorzataaaa

sex z 18 latkiem, miala ktoras ?

Polecane posty

Gość malgorzataaaa

Sa tu takie? jestem ciekawa jak jest z takim mlodym. Sama mam powyzej 35.

Gość malgorzataaaa
jestescie ?

Gość 20 latek
hmmm szczerze tez mam ochote poznac taka starsza kobiete od siebe

Gość ascdsa
Masz demencję starczą już? Nie pamiętasz bzykania sprzed nastu lat? Za chiny nie zamieniłabym mojego 39 latka na jego samego, kiedy miał 18 lat.

Gość torebka z Pancernika
przeciez to pedofilia, moze nie prawnie ale mentalnie, 18 latkowi moge co najwyzej dac klapsa w doope ale tak ze zlosci, moze to zrozumiec opatrznie i miec z tego przyjemnosc, to juz jego sprawa

Gość fh
daremne , nie dosyć,że niewiele wie w temacie , to sprinter,że nie warto majtek zdejmować

Gość malgorzataaaa
mnie podnieca taka niesmialosc, gdy nie wie co ma zrobic.

Gość fh
nie myl nieśmiałości z niedojrzałym typem,bo to dwie różne rzeczy

Gość 20 latek
malgorzataaaa wiesz wlasne takej kobiety jak Ty szukam

Gość 20 latek
mio by bylo poznac moze nawet tu

Gość QAM
Dosyć przykre jest uogólnianie że młody nic nie potrafi, nie nadaje się, szkoda na niego czasu. Równie dobrze można by było napisać że na kobiety od 35 roku życia wzwyż również szkoda czasu bo skóra już nie ta, piersi nie tak jędrne, zmarszczki, cellulit i długo by wymieniać. Sam jednak nie doświadczyłem dyskryminacji ze strony starszych kobiet i ja też ich nie zasypywałem wadami. Po prostu mnie nie interesowały, ja ich przypuszczalnie też. Jeśli nawet to w szczególnych przypadkach, jednak zawsze wolałem rówieśniczki. No teraz to już zaczynam preferować młodsze.

Gość a ja.....
mam 30 i miałam taką przygodę - nie warto...nic szczególnego niewiele umiał chociaż uogólniam moze nieco ale żałuję

Gość QAM
Owszem, wielu młodych mężczyzn nie dba o siebie, ma trądzik, wręcz żałośnie rozwiniętą masę mięśniową i tak dalej. Jednak moi koledzy z liceum, stale grający w zawodach w czym się tylko dało byli szalenie atrakcyjni. Nie jestem gejem ani biseksualistą, a gdybym był to nie miałbym nic przeciwko, piszę jednak taką opinię na ich temat bo zawsze byłem wrażliwy na piękno a i starałem się dorównać najlepszym. Musiałem dobrze obserwować i próbować. Między innymi dzięki dużej aktywności fizycznej mieli ogromny poziom testosteronu, dużo siły, witalności, rewelacyjną sylwetkę, doskonałą kondycję. Wszyscy ładnie ubrani, wysocy, pachnący z prostymi, zdrowymi zębami. Nie sądzę żeby przeciętny, typowy polski czterdziestolatek mógł się z nimi równać. Wyczyniali cuda z dziewczynami w internacie i po akademikach, grubo przed osiemnastką. Przeczytałem w którejś z wypowiedzi o ,,mentalnej pedofilii" to już solidne przegięcie, biorąc pod uwagę na jakie urozmaicenia w łóżku ma ochotę dzisiejsza młodzież, łącznie z tą za czasów kiedy ja uczęszczałem do LO. Często może być dokładnie odwrotnie. To właśnie młody mężczyzna może zgorszyć, znacznie starszą, bardziej konserwatywną kobietę. Szczególnie jeśli ta kobieta pochodzi z prowincji, choć to nie reguła. Wielu kobietom w głowach się nie mieści na co ma ochotę przeciętny nastolatek. Znajomym, którzy lubią tzw mamuśki często niełatwo było o minetkę czy cokolwiek innego poza klasykiem. Jeden z najlepszych kumpli się nadział na taką i narzeka do dziś. Stereotyp że młody może tylko krótko jest totalnie wyssany z palca. Właśnie młody może długo, teraz bawią się w słoneczka, u mnie nazywało się to inaczej jednak zasady były te same i ostatni nigdy nie byłem. Jak dziś pamiętam swój pierwszy raz, który był długi i bardzo namiętny, było mnóstwo eksperymentów, luźne podejście, uśmiech na twarzach i odrobinka alkoholu. Wiele par po czterdziestce z głębiej niż obecnie zakorzenioną wiarą nie poszłoby na takie coś, często za idealny stosunek biorą po prostu zwykły, lecz długi seks klasyczny. Ile się mówi o braku lub byle jakich grach wstępnych. U nas na imprezach wchodziło się w partnerki dopiero jak była wypieszczona wszędzie gdzie miała ochotę i my też. Pozdrawiam :)

Gość eKKKhm..
Ja miałam. 14 lat temu :D nie pytaj jak było, bo już nie pamiętam :(

Gość gość
ja mam od przeszło roku taki mały romansik z 20 latkiem zaczeło sie jak konczył 18 lat ;p;p)....sama mam 29 ;p;p;p i jest dosc interesujaco hehe