Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euforiaczek 24

do posiadaczek Euforii blossom calvina Kleina-pytanie o trwalosc

Polecane posty

Gość euforiaczek 24

jakiś czas temu kupilam te perfumy(siostra chlopaka je miala i pare dni sie nimi psikalam,wtedy wydawalo mi sie ze sa dosyc trwale)Skusilam sie na kupno ich, teraz psikam sie nimi i mam wrazenie,ze praktycznie w ogole ich nie czuc:( po godzinie wyczuwam je na na nadgarstkach jak zblize nos,ale nie czuje ich ogolnie w ogole,np jak sie ruszam czy cos. jest to dla mnie troche dziwne. Uzywalam wcześniej > Eskady magnetism,jakiejs eskady pomaranczowej,Hugo Bossa Intense,Cool Water Davidoffa,Chanel Eau Freiche (czy jakos tak),Oscar de la Renta,itd i przez prawie caly dzien cos czulam,moze nie zawsze jakos strasznie mocno,ale od czasu do czasu. Mam wrazenie,ze te perfumy maja strasznie slaba trwalosc. Jak uwazacie?? nigdy nie uzywalam zwyklej Euforii bo wydaje mi sie strasznie mocna zapachowo...

Gość są trwałe tak jak
spirala w prodiżu Predom, a dodam że mam taki prodiż i tylko raz była ona wymieniana. :classic_cool:

Gość euforiaczek 24
hmmm,czekam na dalsze wypowiedzi:)

Nie mam Euforii ale mam Obsession Calvina Kleina i chociaż zapach jest ładny to perfumy to chyba niestety bubel :O Perfum w ogóle nie czuć. No może tylko wtedy jak ktoś by mi się wtulił w szyję to wyczułby delikatną woń...

Gość euforiaczek 24
dokładnie.Przy bliższym kontakcie,nie wiem wtuleniu we wlosy moze cos sie da wyczuc:( nie wiem,co mnie podkusiło,żeby je kupić,bo kiedyś kupiłam koleżanke CK chyba nazywa sie One(jakis unisex) i byłam zaskoczona,że prawie go nie czuc. w jakimś amoku je kupilam. Jak wcześniej je testowałam było lato,może dlatego wydawało mi sie ze są ok i jako tako trwale...

Gość euforiaczek 24
*koleżance

Gość de321q
e tam ja mam euphorię i koleżanka z pracy smieje sie ze mnie że wyczówa kiedyprzedę przez korytarz

Gość de321q
kiedy przejdę-sorry!

Gość osamina
jeśli Ty nie czujesz na sobie perfum tzn, ze są one b dobrze dobrane do Twojej osoby bo perfumy są jak druga skóra CK in2you i Truth są bardzo trwałe

Gość fcewff
ja mialam CK in2U i z trwaloscia jest tragedia duzo bardziej trwale sa perfumy z avonu i duuzo tansze

Gość euforiaczek 24
Osamina-ale po co uzywac perfum,których my sami w ogóle nie czujemy?:( dzis psiknelam sie Bossem i ciagle go czuje delikatnie,a ta Euforia blossom to ma trwalosc gorsza niz jakas woda adidasa:(

Gość euforiaczek 24
ktos jeszcze sie wypowie?

Gość MOZE NOS SIE PRZYZWYCZAIL
I JUZ NIE CZUJESZ A CZUJA INNI,CZESTO TAK JESTZ ZAPACHEM JA NP UZYWAM ORGANZY I JA JEJ NIE CZUJE A INNI MOWIA ZE CZUJA NA KM,MOZE U CIEBIE TAK SAMO JEST? LUDZI POPYTAJ ALE SZCZERYCH CZY COS CZUJA

Gość euforiaczek 24
chlopak twierdzi ze czuc,podoba mu sie.ale chyba tak mowi,zeby mi nie bylo przykro,poza tym on mala uwage przywiazuje do tego czy pachne perfumami czy tez nie