Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eksperymentatoeka

jestem w ciąży z kochankiem

Polecane posty

Gość eksperymentatoeka
niestety wie, ale udaje ze nic się nie dzieje czasem tylko w domu nawyzywa mnie od zdzir

Tak się zastanawiam i nie wyobrażam sobie, jak można się tak zapomnieć, żeby w ogóle się nie zabezpieczyć, będąc w takiej sytuacji. Czy nigdy nie myślałaś, że ten facet ma żonę, której przysięgał wierność i która czeka na niego w domu? Nigdy nie przyszło Wam do głowy, że krzywdzicie tą kobietę?

Gość eksperymentatoeka
sprawa jest nieco bardziej skomplikowana, ale nie czas o tym opowiadac. Ona jest zarozumiała wyrafinowaną krową i naprawdę nie zasługuje na współczucie. Trzyma go w garści i nieźle nim steruje, on wie, że jeśli od niej odejdzie to puści go w skarpetkach, a on czuje się zazenowany, żeby w tym wieku zaczynać od zera, praktycznie na ulicy. Wie, że mnie kocha, ale nie chce o tym słyszeć, uważa, ze mu przejdzie. A on nie lepszy, bo boi sie ryzykować i woliwrtacac do domu a swoje robic, zdziwił się tylko nie lada, jak ja powiedziałam veto. Nie mozna mieć ciastka i zjeść ciastka a on przez jakis czas miał i myslał, ze będzie to trwało wiecznie. Jak pomyślę o ich relacjach to robi mi sie niedobrze i nie chcę go znać.

Gość jestes niepowazna?????????????
Nie maja dzieci, a ona pusci go w skarpetach? Jesli ona pracuje, to nie dostanie na siebie alimentow, bedzie jedynie podzial majatku. I nie wierz mu, ze z niej taka zolza-kazdy zdradzac tak gada. Skoro nie maja dzieci a ona taka niedobra, to dlaczego sie z nia nie rozstal i nie zwiazal oficjalnie z Toba? Po prostu bylo mu wygodnie-zona w domu i kochanica na boku. Chcial 2 sroki za ogon ciagnac i tyle.

Gość jestes niepowazna?????????????
On sie boi, ze straci dach nad glowa, ze pogorszy sie mu moze sytuacja materialna. To tylko wymowka, bo przeciez ta jego niby milosc przezwyciezylaby takie przeszkody-wystarczy wynajac mieszkanie. a on ci jedynie macil w glowie, bo chcial poruchac na boku, gadal Ci to, co chcesz uslyszec. A ten seks bez zabezpieczenia w tej sytuacji-az szkoda slow. Mam przyklad u mnie na osiedlu. Koles jest kolo 30-stki ma sliczna dziewczyne, z nia male dziecko. A co robi za jej plecami? Zalozyl sobie konto na portalu erotycznym i umawia sie z dziewczynami na seks. wiem o tym, bo zaczepial moja kolezanke, ktora mieszka w miescie obok. Wyslal jej swoje foty na priv, w tym zdjecie twarzy, powiedzial, z jakiego jest miasta i ze moze dojechac do niej. Tyle, ze ona pokazala mi to, gdy u niej bylam, pytala, czy moze go znam. A mnie az zamurowalo, ze to moj sasiad, przykladny facet i tatus. Moja kolezanka (singielka) dala sobie z nim spokoj, powiedziala, ze w takie uklady nie wchodzi, bo swiat jest maly i jak by co to gnoju narobi i sobie i jemu i jego rodzinie, gdy sie cos wyda.

Jakby mu na Tobie szczerze zależało, to nawet te skarpetki by go nie przeraziły;). A wybrał, jak wybrał, chciał mieć jak pączek w maśle, a skończy marnie, bo stracił szacunek i w oczach żony, i w oczach kochanki. Może samouwielbienie trochę go pokrzepi, ale to też wątpliwa sprawa:). Takie układy nigdy nie przynoszą nic dobrego.

Gość eksperymentatoeka
tacy ludzie nie maja honoru, mnie zostały resztki, weszłam na zła droge, ale chcę z niej zawrócić, dlatego nie chce mieć z nimi nic wspólnego, bo to niezłe kołtuństwo, żona , która pozwala na zdradę jest tak samo pozbawiona ambicji jak zdradzający mąż ja zmądrzałam, poniosę konsekwencje błedów a oni będą babrać się w tym gównie do końca życia, bo im tak dobrze

Gość Ewa...
"Ona jest zarozumiała wyrafinowaną krową i naprawdę nie zasługuje na współczucie" Niezbyt dobrze to o Tobie świadczy, że w takich słowach piszesz o jego żonie. Nie dość, że brałaś baaardzo czynny udział w oszukiwaniu i pomagałaś facetowi to jeszcze jej ubliżasz? A sama liczysz na zrozumienie i współczucie?

Gość Ewa...
Oczywiście Oni nie maja honoru bo... no właśnie dlaczego? Bo on nie zostawił dla Ciebie żony? A może dlatego, że może ona go kocha i postanowiła dać jeszcze szanse i ratować małżeństwo? Pewnie powinna spakować mu walizki w odstawić pod twoje drzwi? Może Cię to zdziwi ale znam ludzi dla których ta śmieszna przysięga małżeńska coś znaczy i łatwo nie poddają się, starają się naprawić to co się psuje i dają sobie szanse. W każdym razie na pewno nie zasługują na ubliżanie.

Gość eksperymentatoeka
droga Ewo, znam ją, wiem jaka jest i nie chcę opowiadać na forum co zrobiła, bo to nie moja sprawa moge Ci powiedzieć, że jestem przekonana, że do pięt mi nie dorasta pod każdym względem, reszty życia mi nie wystarczy, żeby być taką suka jak ona, a w dodatku jest zarozumiałym pasztetem, miedzy nnymi dlatego weszłam w ich życie, zeby jej utrzeć nosa apropos przysięgi małżeńskiej, to on dba o nią zdradzając żonę i pisząc innej kobiecie, że ją kocha poza tym wiem dobrze, że jego fantastyczna żonka przysięgę ma gdzieś, zależy jej tylko na tym, żeby facet był w domu i jej służył obrażanie; to zdecydowanie za mało dla takiej krowy (jestem naprawdę delikatna)

Gość eksperymentatoeka
ps. nie liczę na współczucie ani na zrozumienie, liczę tylko na siebie

Gość Ewa...
"miedzy nnymi dlatego weszłam w ich życie, zeby jej utrzeć nosa" no i utarłaś - SOBIE. Bo mimo, że dziecko to radość i szczęście to i też masę kłopotów, nieprzespanych nocy, chorób itp. a Ty zostałaś z tym sama. A poza tym bardzo kiepski i niski powód do nawiązywania romansu.

Gość eksperymentatoeka
słaby powód to pewne, to czy zostanę sama niekoniecznie, fakt, że zdecyduje się na życie z nią będzie dla niego największą karą, nie rozumiem, dlaczego facet decyduje sie być z kimś takim, jak przejrzy na oczy bedzie za późno, bo moja cierpliwość sie skończyła, a czas na przyzwoite zamkniecie sprawy skończył się

Gość Ewa...
"fakt, że zdecyduje się na życie z nią będzie dla niego największą karą," są małżeństwem więc on już dawno się zdecydował na życie z nią i chyba mu to odpowiada skoro tego nie kończy tego. W każdym razie to jest ich małżeństwo, ich sprawa, i ich decyzja co dalej.

Gość eksperymentatoeka
ich małżeństwo to fikcja, na jedno moje skinienie przyleciałby do mnie, tak wygląda jego przysięga a tym samym szacunek do niej, poza tym według mnie jak facet kocha zonę, to jej nie zdradza dulszczyzna "idealne małżeństwo"

Gość eksperymentatoeka
ale masz racje;to ich sprawa, bo mnie to nic już nie obchodzi, tak wybrał tak bedzie miał

Gość Ewa...
"facet kocha zonę, to jej nie zdradza" TO jest dopiero fikcja. Dla faceta to żaden problem, potrafi oddzielić miłość od seksu. Dlatego tak łatwo jest facetowi wskoczyć do łóżka chętnej kobiecie a jak sprawa staje się poważniejsza to uciekają do żony i przyrzekają, że nigdy więcej i zaklinają się, że tylko ona się liczy a to był tylko głupi wyskok.