Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość retrerka

pierwsze objawy ciązy? kto pomoze?

Polecane posty

Gość retrerka

czy o mozliwe zeby po niecałym tygodniu od wspolzycia(staramy sie o dziecko) byc w ciązy? czy bol w dole brzucha i mdłosci są pierwszym objawem?

Gość nie, nie jest to możliwe!!!!
na pewno nie tydzien od współżycia!!!

Gość retrerka
a zwiększona ilośc sluzu ?

Gość anna ppp
CZYTAJ UWAZNIE JA JAK ZASZLAM W CIAZE TO PIERWSZYM MOIM OBJAWEM BYLO : SPOZNIAL MI SIE OKRES ,CZULAM MOCNO WRAZLIWE PIERSI BARDZIEJ MNIE BOLALY NIZ ZWYKLE PRZED OKRESEM STALY SIE ODROBINE PELNIEJSZE I WIEKSZE A KIEDY MNIE BOLALY TAK ZE NIE MOGLAM ICH WLOZYC DO STANNIKA ZROBILAM TEST BYL POZYTYWNY JESZCZE MIALAM MOCNIEJSZY WECH TZN CZULAM INTENSYWNIE WSZYSTKIE ZAPACHY POZATYM NIE MIALAM ZADNYCH MLDLOSCI I BOLOW BRZUCHA A SLUZ W CIAZY JEST BIALY NIE PRZEZROCZYSTY

Gość retrerka
no wlasnie ma kolor mleczny( sluz) a po jakim czasie mialas taki sluz?

Gość mleczny śluz to ja miałam
zawsze przed okresem . W ciąży pojawił się dopiero w 7jej tygodniu i był wodnisty biały

Gość albabetaomega
ja miałam chyba dopiero gdzieś od 9 tygodnia. Nie nakręcaj się i trochę pomyśl. Poczytaj jak wygląda proces zapłodnienia i ile trwa. Wtedy zrozumiesz, że za wcześnie na objawy ciązy.

Gość FajnieByćCiężarną
Ja pierwszy objaw miałam 3 dni przed okresem ale u mnie było bardzo bolesne zagnieżdżanie. Opisałam je w wątku o bolesnym zagnieżdżaniu. objawy jakoś 8 może 9 tc w postaci mdłości. Wcześniej gdyby nie zasugerował mi ginekolog i nie brak miesiaczki nie wiedziałabym że jestem w ciąży. A jeszcze musiałam sobie uciąć drzemkę w ciągu dnia ale to się jakoś zbiegło z mdłościami:)

Gość hgjsh
ja w obu ciazach mialam tak ze na tydz.przed spodziewana miesiaczka dostalam mdlosci tak doslownie na 10-15 min.i tez sama z siebie sie nasmiewalam ze tak napewno ciaza .....no ale faktycznie w obu przypadkach sie sprawdzilo

Gość maruska31
Witajcie ja tez jestem na etapie staran, jestem 4 dni po owu, na rzaie objawow sie nie doszukuje bo za wczesnie, jedyne co moge powiedziec to od owu mam caly czas takie napiecie w piersiach, wciaz je czuje podobne do tego 3 dni przed okresem, ale do okresu jeszcze 10 dni