Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga6

matka nie pozwala spotykać mi sie z chłopakiem po szkole , co zrobić ?

Polecane posty

Gość olga6

za każdym razem gdy ją łaskawie pytam o to , kategorycznie odmawia i jeszcze sie wydziera na mnie , mówi że jej kiedys podziekuję za to ... on może normalnie do mnie przyjeżdżać, wtedy jej to nie przeszkadza , jesteśmy razem rok a ona nie potrafi tego zrozumieć -,- innym jeszcze problemem jest to , że nie mogę nigdzie wychodzić , na dyskoteki itp., bo jestem za młoda .. za 3 miesiące konczę 18 lat , a według niej miałabym całe swoje życie spędzić w domu z nią ...

ja tez tak mam podobnie jak ty..tyle ze ja mam 19 lat..mam kolege ktory ma 30 lat a matka zabrania mi sie znim spotykac bo on nie jest dla mnie odpowiedni,ze ja jestem dla niego za ladna i za madra a on dla mnie brzydki i glupi..ale ja to olewam...bo jeszcze mam z nia inne problemy ktorych lepiej zaoszczedze

Gość okolkoo
powiedz mamie ,że bierzesz tabletki anty,jesteś odpowiedzialna itd.ja tak zobiłam ,był szok ale pomogło. eh to było 12 lat temu.miałam chłopaka,studia skończyłam ,kupiliśmy małe mieszkanko i dopiero pomyśleliśmy o dzieciach.mama martwi się o ciebie,udowodnij jej ,że jestes odpowiedzialna

Gość trudne sprawy albo
dlaczego ja tam tylko takie rzeczy smarkule uciekaja z domu bo rodzice nie pozwalaja im na milosc potem okazuje sie ze rodzice mieli racje

Gość olga6
hmm , mówiłam jej , że się zabezpieczamy , ale to wywołało w niej jeszcze wieksza wsciekłość, powiedziała że jak tak ma być to ona mi tez nie pozwoli zeby przyjezdzal do mnie ;/ rozumiem , że się martwi , ale czasami wg mnie przesadza , sylwestra też spędzam sama w domu bo oczywiscie ona mnie nigdzie nie pusci ...