Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laski które mogą mieć kazdego

wymagania facetów, którzy niczego nie reprezentują, niczego nie osiągneli

Polecane posty

poznałam jakiś czas temu chłopaka, ktory ma ponad 30 lat... ja mam 21...on - studiuje (!!!) pracuje, wynajmuje mieszkanie pod miastem razem z bratem i jego dziewczyna, brat tez po 30scte :/ no i ten chlopak ogolnie jest dosc niski, chudy, nie ubiera sie fajnie, nie ma auta... myslalam,ze sie kolegujemy i chcialam go zapoznac z moja zdesperowana kolezanka (ma 20 lat, jest niezbyt ladna, ale za to bogata) i on mi urzadzil awanture, że go poznałam z takim bazylem!!! natomiast jej matka miała pretensje, bo on jest stary bbrzydki i biedny :/ :O no trudno żeby brzydula wyszła za przystojnego bogacza... on zaś ma wymogi z kosmosu, pokazywałam mu moje koleżanki modelki to sie na nie napalał :D :D

Gość hhgggg
kup mu lustro

Gość elmirrreeesskks
Ja jakiś czastemu poznałam faceta 28l też niski (jakieś 172 :o ) brzydkie zęby auto marne, praca na jakimś magazynie do tego niskich lotów intelektualnie :D a uważającuy się za bozyszcze. Chyba jego samoocena wzrosla za bardzo po wizytach w klubach gdzie gimbaza podnieca sie na widok banknotu 100zł :)

Gość Lucckss
To samo mozna powiedziec o kobietech, tym bardziej ze ich uroda jest tak przereklamowana jak wiekszosc wyrobow polskich.

Gość elmirrreeesskks
Lucckss Hahahah pocieszaj się, nawet dziś będac w kinie dostrzegłam z 10 slicznych kobiet i tylko 1 interesujacego faceta, to o czymś świadczy- nie jestem homoseksualna ;)

Gość moje doswiadczenia podobne
ja kiedys przez internet poznałam wpisane mial 180cm, brunet, fota czarno biala, przystojny, zbudowany :) podrywał laski, flirtował z najładniejszymi okazało się,że ma 23 lata i jest prawiczkiem, nie ma pracy, ma depresje, ma 170cm (albo mniej) i jest rudy, chudziutki, malutki, niesmialy i dziwny mroczny taki :O ja gdy go poznałam miałam 17lat i sama mialam ze 171cm wiec byl duzo niszszy ode mnie potem poznawalam 30latkow, kasiasci ale brzydcy jak kupa konia, do tego nudni albo zboczeni

Gość prawictwo pospolite131
no i ten chlopak ogolnie jest dosc niski, chudy, nie ubiera sie fajnie tom cruise tez jest chudy i niski , a jest bardzo przystojny .. Byc moze ten facet ma racje zarzucanąc ci sprawe z bazylem

Gość ładna nastkaaaaa
żaden facet o takim wzroście nie jest atrakcyjny

żaden facet o takim wzroście nie jest atrakcyjny o kurde .. To ty musisz byc niezłym pasztetem skoro uiwazasz ze Gołota , ktory ma 193 cm wzrostu jest przystojniejszy od Cruisa .

niski facet moze ci sie nie podobac bo wolisz wysokich , ale twierdzenie ze zaden niski nie jest atrakcyjny swiadczy , że wyznajesz zasade : Shrek nie Shrek byle był wysoki

Gość ładna nastkaaaaa
prawictwo pospolite131 Widze że na kompleks ci stanełam :classic_cool: nie powiedziałam że Gołota jest przystojniejszy, a to ze taki wzrost jest karykaturalny u faceta, aseksualny i odpychajacy

no dobrze i tak nie mialabys szans u Cruisa hehe .. O czym my wogóle rozmawiamy

Gość kioo
do autorki ty i twoje kolezanki MODELKI. alez musisz byc boska. i madra :/:/:/

Gość ładna nastkaaaaa
Tak więc równie dobrze możesz twierdzić ze nie każdy człowiek który ma czarne zęby jest odrażający.. dla mnie jest, kazdy ma swój gust, niski facet nie jest męski MOIM ZDANIEM

Gość Lucckss
Nie pocieszam się, kazda polke jaka spotykalem to nigdy nie zarabiala wiecej niz marne 4 tysie i jezdzily jakimis golfami / seicento, obskurne male bloki. Co one soba reprezentuja? I tak to sobie tlumacz ze wszedzie pieknosci... tylko twarzy ładnej szukaj na prózno, a to najwazniejsze.

Gość lklkkmkooiioioi
Czyżby same niskie zakompleskione paszczury tu były?

nic nie osiagneliscie bo siedzicie na babskim forum! normalni faceci na poziomie mają pasje np. sport, samochody, motory, nawet ciuchy a wy nic! nic nie macie tylko dowartosciowanie sie na forum dla kobiet laski które spotykałeś zarabiały max 4 tysie? i co z tego? to wystarczy na godne życie... taaa Tom Cruise...na niego kbiety lecą, bo a) ma kasę b) jest slawny gdyby spotkały go na ulicy a on nie byłby aktorem to żadna by na niego nawet nie spojrzała!!!!!

Gość ja dziś widziałam faceta
Który był wysolaryzowany :o :D do tego rurki kowbojki i kurtka a'la skóra rozpieta do połowy i klata owłosiona na wierzchu :o było to w sklepie, lat około 40...

zgadzam sie nie spojrzałaby .. Gołota przystojniejszy od Cruisa .

Gość Lucckss
Gdzie sie dowartosciowywalem? Po prostu wkurwia mnie jak ktoś ma rozdmuchane ego a sam jest zerem.

ale gołota oczywiscie jest przystojnieszy od niego

Gość Eskalacja dotyku
Do: "laski które mogą mieć kazdego", "elmirrreeesskks", "ładna nastkaaaaa" Właśnie dzięki samicom Waszego pokroju i waszego poziomu intelektualnego - utarło się w społeczeństwie przekonanie, że facet, aby był atrakcyjny, musi być wysoki (!), mieć duuuuuużo kasy, świetną pracę, i koniecznie (!) super auto. Nie mam zamiaru ingerować w Wasze podejście i nastawienie, bo to tylko i wyłącznie Wasza mapa postrzegania rzeczywistości i przekonania, które są dla mnie tak żenujące, że aż słabo mi się robi, a zarazem smutno. Smuto, że faktycznie na tym ziemskim padole kobiety, które za domenę sukcesu uważają koniecznie skończone studia, koniecznie świetną pracę, koniecznie gruuuby portfel i koniecznie własne auto / mieszkanie. Właśnie takie wasze myślenie wespół z programowaniem społecznym - kastrują mentalnie dzisiejszych facetów, robiąc z nich skur*****ów. A gdy dostaniesz od takiego za przeproszeniem kopa w "D" - ryczysz w poduchę jedna z drugą. Powiedz mi Droga użytkowniczko "laski które mogą mieć kazdego" : co jest dziwnego w tym, że ktoś ma 30 + lat i studiuje? Czy w Twojej idyllicznej wersji świata utarło się przekonanie, że studiować TRZEBA od razu po ogólniaku, w każdym innym wypadku jest to dziwne? Pomyślałaś w całym swym egotycznym nastawieniu, że nie wszystkim sytuacja pozwala na to, aby móc studiować? Czy nie zastanowiłaś się nad tym, że gość, który uczy się, pracuje, sam się utrzymuje i radzi sobie w życiu - jest na pewno więcej wart niż Twoi koledzy, rówieśnicy, na garnuszku rodziców, dla których "studiowanie" jest tylko możliwością do przedłużenia sobie opie***** się i przechlewania pieniędzy swoich starych ? Mam nadzieję, że ten gość jest na tyle rozgarnięty, że w tym wszystkim dostrzega Twój przepotężny brak dojrzałości i wiedzy o życiu. Jestem 23 letnim facetem i niestety, (albo i stety) potwierdzasz regułę, że wchodzenie w relację z "kobietami" w Twoim i podobnym wieku równe jest samo postrzałowi w kolano :)

Gość Lucckss
No, ale trudno im się dziwić jak w większości to nieudacznice i szukaja frajera.

Gość kioo
do eskalacja dotyku Brawo,dokladnie tak jak mowisz,az ucichly z wrazenia kretynki :(

Gość kioo
luccks a ty sie lepiej juz nie odzywaj,bo tez masz zalosne wypowiedzi

Gość Lucckss
Ok, nie zamierzałem gadać z marginesem dalej i tak.

Gość to ja margines
ani ja z toba