Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wewrhetnbr222

problem z sukienka

Polecane posty

Gość wewrhetnbr222

Czy sa jakies sposoby na to żeby sukienka takiego fasonu podczas okrecania się na parkiecie nie podnosiła mi sie do gory :) chce ją jutro ubrać na sylwestra :) ale patrzylam w domu ze jak się krece to widac mi praktycznie caly tylek :) sa jakies sposoby ? http://www.google.pl/imgres?q=neon+orange+asos&um=1&hl=pl&sa=N&tbo=d&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbnid=2lNXBuA23MqwqM:&imgrefurl=http://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php%3Fwid%3D33185&docid=raLlFYEHOsHycM&imgurl=http://www.wizaz.pl/szafa/pics/33185_1n.jpg&w=462&h=590&ei=JIvgUNyANM6BhQf7rYG4BQ&zoom=1&iact=rc&dur=99&sig=113819636584186694154&page=1&tbnh=151&tbnw=118&start=0&ndsp=31&ved=1t:429,r:4,s:0,i:101&tx=89&ty=114

Gość Pani krawcowa
musisz ją dociążyć betonem od wewnętrznej strony

Gość Ariello
Czy mogłabyś wstawić swoje zdjęcie w tej sukience?

Gość resseta
a myślałaś o małej halce pod spod? nie bedzie tak rozkloszowana i nie bedzie sie podnosić. A seksowna haleczka doda trochę pikanterii...

Gość a tam jestem
Dobre:) Ubierać kurwiszonową sukieneczkę i narzekać, że dupę widać przy kręceniu :D

Gość wewrhetnbr222
nie wiem czy mam czas na taka halke sylwester juz jutro :) a tam jestem- jak to jest dla ciebie sukienka "k**wiszonowa" to chcialabym zobaczyc Twój cudowny gust starej dziewicy :) po co mam wstawiac zdjecie :) nie pytam o opinie na temat jak wygladam tylko o sposoby :)

Gość a tam jestem
Ani ze mnie stara ani dziewica, ale spoko wolałabym mieć styl starej dziewicy niż kurwiszona :D

Gość resseta
w pierwszym lepszym sklepie z bielizna dokupisz dopasowana halke .siegaja one ledo za pupe wiec zakrywają co maja zakrywać a nie wystają....

Gość wewrhetnbr222
kurwiszonem to może być twoja stara ... mam nadzieje że jesteś pewna kto jest twoim tatusiem dziewczynko . zajmij się swoją cipą i nie zgrywaj cnotki

Gość a tam jestem
Hehe :D Ot i poziom gimnazialnego kurwiszona. Szata jak widać mówi wiele o człowieku. Tym razem powiedziała wszystko.

Gość wewrhetnbr222
jeśli prosze o pomysły na rozwiązanie mojego problemu to nie mam ochoty czytać opinni na temat mojej sukienki . nie masz pomysłu to się nie produkój ;)

Gość kacaraba
a ja ci powiem tyle: jaki niby może być na to sposób? wyzywasz ludzi, ale sama wypadasz tu na kompletną idiotkę. Moze mają ci doradzić, być dokupiła do kiecki ogranicznik praw fizycznych? Osoba mająca łeb na karku dobiera strój do okazji. Skoro kiecka nie daje swobody ruchów w tańcu - trzeba założyć inną lub świecić pupskiem.