Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myskafff

nie moge czytac i patrzec na kobiety które....

Polecane posty

Gość myskafff

wypisują posty że chcą usunąć ciaże farmakologicznie lub dokonac aborcji po 10 tyg.... no musiałam to napisac

Gość a ja nie mogę czytać i słuchać
o rozpłodowych kobyłach co piszą,że sie ruchały dziś i juz lecą po test,bo tak pragną zajśc. jak czytam te informacje o tych wszystkich miesiączkach,wskaźnikach,wynikach badań to rzygac mi się chce i zastanawiam się gdzie jest granica ludzkiej intymności i szacunku do samej siebie.

Gość myskafff
t\mam tak samo..... pytaja sie czy sa w ciazy.... czasami to banalne, nikt na odleglosc im nie powiem , ale jest sex moze byc ciaza!!!!

Gość w ogromnym przelocie XV
"jest tyle rodzin ktore chca miec dzieci i nie moga i chetnie zaopiekuja sie dziecmi wyrodnych matek!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Wlasnie gowno prawda. :o One chcą mieć swoje dziecko, a nie czyjeś. :o I takie dziecko potem skazane jest na życie w domu dziecka. :o Lepiej usunąć póki jest zlepkiem komórek.

Gość akukuruku
to nie czytaj.. a ja mam dość obrończyń 'życia', którego jeszcze nie ma, kosztem zdrowia, marzeń i przyszłości kogoś kto JUŻ ma w pełni rozwinięte uczucia.

daj sobie spokój kobieto z maralizatorstwem na koniec roku nie twoja dupa to nie twoja sprawa jak chcesz to ródź dzieci ile wlezie i zastanów się co mają zrobić kobiety zgwałcone sponiewierane przez ludzi i system a nie te durne cipy co rypią się bez pomyślunku

Gość wes
ty co pierwsza odpisalas!! o jakiej ty intymnosci mowisz kobito??? na kafe???pogieło cie kobyło??