Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niusieczek

zwiazek bez miłosci?

Polecane posty

Gość niusieczek
dziekuje dziewczyny, potrzebowalam kogos kto mi to w koncu powie

Gość niusieczek
ale to chodzi o to , ze on chce caly czas. Wystarczy ze dotkne itd tylko w trakcie jest juz cos nie tak;/

Poznaj kogoś kto Ciebie doceni i pokocha. Bo związek z kimś kto nie żywi do Ciebie uczuć jest męczący i nie ma żadnych perspektyw. To zmarnowany czas.

Gość niusieczek
ale to chodzi o to , ze on chce caly czas. Wystarczy ze dotkne itd tylko w trakcie jest juz cos nie tak;/

Gość niusieczek
chyba tak... mysle ze to sie czuje od poczatku czy to milosc czy nie..w sensie jesli jest chemia. A tu od poczatku bylo mowione, ze nie. Niby docenia, i to bardzo...ale nie kocha:(

Gość ikifiki
jesli czujesz się źle w związku to go jak najszybciej zakończ - będziesz szcześliwsza z szansą na lepszy i bardziej udany związek z miłością

Gość dfgdfg
Jestem w identycznej sytuacji jak Ty juz ponad rok. Mowi ze nie kocha, ze nie potrafi i ze nie chodzi o mnie tylko po prostu w ogole nie potrafi chociaz probowal mnie pokochac. Mowi tez ze nigdy nikogo nie traktowal tak powaznie jak mnie. No ale nie kocha

Gość niusieczek
Moze po prostu wygodnie im jest byc z kims? nie nudza sie, maja seks itd nie wyobrazam sobie zeby po roku nadal mowil ze nie kocha

Gość hellellena
up ciekawy temat, az sobie do ulubionych dodałam wczoraj, wchodze dzis a tu nic ;)

Gość Ocykan
Bez niłości dobry jest seks a i to nie sawsze ;) (chociaz z mojej strony to jednak seks zawsze dobry;) ale zwiazki to raczej nie ...nie ma chemii ...?to co z toba nie tak ?

Gość niusieczek
A co ze mna ma byc nie tak ? wiadomo, ze nie do kazdego sie cos czuje...