Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokokokokokspokokooo

jak poradzić sobie z zazdroscią

Polecane posty

poradzil sobie ktos mnie nawet szlag trafia jak film razem ogladamy a tam panny z gola dupa i cycami wyskakują a mój maz sie na to gapi przykro mi :( i mam dość wszedzie nawet w reklamach gole baby ,jak byc ponad to ,rownie dobrze wszedzie moga byc porozwieszane plakaty z playboya :(

Gość nancyyyy324
Ja również tak mam, jak przechodzą jakieś bardzo ładne dziewczyny gdy jesteśmy na spacerze, czy w kolejne przed nami stoi jakaś ładna, nawet gdy chodzi na basen to wiem że się oglądnie :( Ale to dlatego że mam bardzo niską samoocene :)

ja mam tak samo nie wiem czy to dokonca niska samoocena bo ja sie czuje atrakcyjna i wiele facetow sie zamna oglada ,wszystko bym dala aby nie czuc tego zdaje sobie sprawe ze to chore ,ale nie wiem jak z tym walczyc:( ranie i niszce tym wszystko :(

Gość ja tez tak mam,,
ale wiem, ze u mnie to przez to, ze nie czuje sie atrakcyjna, jakbym swietnie czula sie w swoim ciele, wiedziała, ze wyglądam dobrze pod każdym względem, to w doopie bym miała te wszystkie laski

wiesz do końca zycia nie bedziemy atrakcyjne ,zawsze bedzie ta ładniejsza lepsza ,ale jak zaufac ze to my jestesmy tymi jedynymi ?? kiedys mnie mialam takiego problemu,przynajmniej nie był tak nasilony:(

Gość nancyyyy324
mój zostawił matkę, za mną też się oglądają ale ja sama sobie się nie podobam, do każdej części ciała czuje obrzydzenie. Ale skoro jest z Tobą to znaczy że Cie kocha :) Gdybyś mu się nie podobała, nie wybrałby Ciebie, głowa do góry!

wlasnie cos w tym jest podobno zazdrość wynika z obawy ze nasz ukochany opusci nas tak samo jak ojciec nasza matkę i nas samych a skoro wlasny tata mialnas gdzieś to dlaczego mamy byc wazniejsze dla ukochanego?? to podobno jest wlasnie podswiadome dzialanie :( może ktoś sobie z tym poradził jak tak to jak???

Gość komikaaaaaaaa
ja mam tego tez dosć jak wy dziewczyny to robicie ze nie jestescie zazdrosne??

Gość juz nie mąż
dziewczyny jak czlowiek na diecie,to nie znaczy ze w menu nie moze spojrzec:)

Gość elemeledutki
Ja też tak miałam, trzeba walczyć z tym i uwierz mi, że jak ci się uda i ty przestaniesz, to twój facet będzie tak zdezorientowany, że sam stanie się zazdrosny. Tak było u mnie.

Gość komikaaaaaaaa
o dzieki za rade,ale jak nad tym zapanowc??

Gość elemeledutki
Pierwszy krok, to wypożycz sobie lub kup książki na temat podwyższenia własnej samooceny, drugi krok (mi to pomogło) kup sobie książkę "kobiety które kochają za bardzo i ciągle liczą na to, że on się zmieni" (możesz ją pobrać tu http://chomikuj.pl/ika.72/KKZB/Kobiety*2c+kt*c3*b3re+kochaj*c4*85+za+bardzo), jak przeczytasz tę książkę i zaczniesz nad sobą pracować, to wygrasz. Jestem pewna, że twój facet daje ci powody do zazdrości, jest chamski i nie traktuje cię za dobrze. Dlaczego z nim jesteś? Odpowiedź znajdziesz w tej książce. ja też uzyskałam pomoc na forum i otrzymałam tytuł tej książki. Powodzenia.

Gość komikaaaaaaaa
dziekuje kochna na pewno skorzystam buziaki :)