Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ile ja wazę

Ile ja w końcu ważę?

Polecane posty

Gość to ile ja wazę

Rano zwlekłam cialko z łóżka i sruu na wagę, oczywiście w samych majciochach no i waga pokazała 56,9. Teraz na wieczór szłam się kąpać, sikanie, rozbieranie do naga i na wagę bo stała obok wanny a tam 59,7! Załamana wskoczyłam na pół godz do wody i rozmyślałam co nie teges ze mną, wyszłam umyta, wytarta znów sru na wagę i jest 57,7. Ja rozumiem że mogą być jakieś drobne różnice w ciągu dnia ale to jest 2 kg w ciągu pół godz! A wczoraJ było z rańca 58,8. Wagę mam ok bo jak byłam na święta u rodziców to tak samo miałam. Wchodze na wagę i pokazuje jakąś wagę a po 20 minutach kiedy nic nie jadłam, nie piłam, nie sikałam tylko stałam i gadałam z siostrą waga mi pokazuje zupełnie inną wagę o około 2 kg wyższą czy tam niższą od poprzedniej, Co jest do licha?! Ile ja ważę?!

Gość margooo:)
ja mam tak samo moja waga co hwile pokazuje inaczej i to od nowosci nawet baterie zmienialam i to samo nie oddam jej bo ja dostalam i nie mam paragonu

Gość zxzx
A czy waga stoi cały czas w tym samym miejscu -na równej powierzchni, na podłodze a nie na dywaniku?

Gość hehe to brud byl
po kapieli odpadl i wazylas mniej:D

Gość margooo:)
u mnie stoi na plytce na terakocie w tym samym miejscu zawsze i jak zejde z wagi wejde po paru sekundach czy minutach juz jest inna , i tak 10 razy to dopiero za 5 razem sie pokazuje juz ta sama waga ,. ale nie wiem czy to jest ta prawidłowa ale ja tej sie trzymam