Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anulka82

Czy dać szansę brzydkiemu ale inteligentnemu facetowi ?

Polecane posty

Gość Anulka82

Poznałam go przez portal randkowy.Widziałam jego zdjęcia ale zupełnie nie mój typ faceta ale nalegał na spotkanie więc się spotkaliśmy.Przed randką wręczył mi bukiet róż i czekoladki - plus dla niego ale miałam nadzieję że będzie choćby przeciętny z wyglądu (sama jestem przeciętna więc faceta o urodzie Ronaldo nie szukam) ale niestety czar prysł gdy się spotkaliśmy.Ciut wyższy ode mnie,okazały brzuch typu piłka,przygarbiony,odstające uszy,do tego wielkie okulary jakie noszą starsi ludzie no i twarz nieciekawa.Facet jest jednak bardzo inteligentny i oczytany (jest nauczycielem polskiego) i super mi się z nim rozmawiało.Po sylwestrze mamy się znowu spotkać.

Gość jeżeli szukasz faceta
a nie kumpla, to raczej nic z tego nie będzie. Z tego, co piszesz, facet raczej Cię odpycha, a powinien pociągać chociaż trochę. Prędzej, czy później usłyszy od Ciebie: zostańmy przyjaciółmi.

Gość hehe to brud byl
jak nie iskrzy to nie zaiskrzy;) popieram wypowiedz powyzej - przyjaciel;) inna sprawa - brzuch mozna zgubic, okulkary zmienic a korekty uszu to nie takie znowu wielkie halo;) a po ilus tam latach zycia razem naprawde wazne jest co facet ma miedzy tymi uszami, a nie jak wygląda.

Gość Anulka82
No ja wiem że charakter też ważny...

Gość gosc84
Niestety, ale jeśli nie iskrzy od początku, chociaż trochę, to już nie zaiskrzy. Co nie oznacza, że jemu z kimś innym nie zaiskrzy.

Gość Zakochana po uszy! :)
Ja w pierwszej chwili na widok mojego pomyślałam: "O rany, ale stary..." :( Nie podobał mi się wcale. Wysoki, wiecznie przygarbiony, z piwnym brzuszkiem wynikającym z zaniedbania, z łysinką na czubku głowy i poprzeczną zmarszczką, przecinającą mu czoło. Jednak z czasem bardzo go polubiłam - za dobre serce, podobny do mojego charakter i podejście do życia. Miłość wyrosła na bazie przyjaźni. W tej chwili świata za nim nie widzę ❤️ Troszkę jednak nad nim popracowałam swego czasu, zniknął brzuszek, nie garbi się już, krótko ścięte włosy sprawiły, że i łysina nie rzuca się tak w oczy. A najlepsze jest to, że on myślał, że jestem o wiele, wiele młodsza, a okazało się, że to on ma mniej lat ;) Chyba każdemu należy się szansa... tylko trzeba postępować bardzo ostrożnie, lepiej nie obiecywać niczego, niż kogoś zranić. Najlepiej ustalić ramy i ewentualnie potem je poszerzać ;)

Gość laska z dużej wsi
Niektórzy polscy faceci są strasznie zaniedbani :o

Gość idź kobieto do lekarza
laska z dużej wsi Niektórzy polscy faceci są strasznie zaniedbani więc znajdź sobie faceta z murzyńskiej wsi :) a kobiety pfff u was wszystkie o siebie dbaja opirdalaja po 4 kutasy naraz

Gość Anulka82
Za charakter facetowi daję 10/10 ale żeby był choćby przeciętny z wyglądu i wyższy to byłoby ok. Za wygląd 8/10

8/10?? To bardzo wysoka nota o.O Daj mu szansę! ;)

Gość Anulka82
Pomyliłam się. 3/10

Gość wyobraz go sobie
w podrasowanej wersji, szczuplejszego, w dobrych ciuchach, z dobraną do twarzy fryzurą i okularami lub w soczewkach kontaktowych, wyklepanego drogim kremem i oblanego zapachem od którego miękną kolana jeśli, wyjdzie obraz, który jesteś w stanie zaakceptować, to daj mu szansę, może nawet nie ma dla kogo się starać, faceci w stanie kawalerskim bywają zaniedbani w wyglądzie zewnętrznym można dużo zmienić

Są nawet programy typu wirtualna wizażystka. Może z czasem wyciśniesz z niego te 8/10 ;) Albo tak jak ja - zaakceptujesz niektóre wady - te, których nie da się ot tak wyeliminować - i pokochasz je, jako jego cechy charakterystyczne?

Gość wyobraz go sobie
jeśli szukasz facetów na portalach randkowych, to znaczy, że tobie też czegoś brakuje - bez urazy, przeciętni ludzie znajdują partnerów bez kłopotów w realu

Gość Anulka82
On nie był źle ubrany czy zaniedbany.Przyszedł na randkę w długim eleganckim płaszczu z flauszu.

Gość Anulka82
A co jest złego w szukaniu drugiej połówki na portalu randkowym ? Przecież ładne kobiety i przystojni faceci też są na portalach randkowych.

Gość ale beznadzieja
Gdyby napisał coś takiego facet, inni faceci od razu poradziliby mu, żeby zostawił brzydką i szukał pięknej kobiety.

Gość wyobraz go sobie
lepszy wybór w realu, np. w śród nowych znajomych, każdy kto ma taką możliwość (poznania kogoś w realu) nie będzie szukał przez internet, bo to zawsze jakieś ryzyko, w realu od razu widzisz czy ci pasuje czy nie, zawsze jest jakaś scenka rodzajowa, w trakcie której można zobaczyć jak się osoba zachowuje, obojętnie gdzie: w centrum handlowym, tramwaju, w pubie, przynajmniej ja tak zawieram nowe znajomości, a z urody jestem bardzo przeciętna i to już po tuningu :D ale za to pogodzona z tym i pewna siebie

Gość wyobraz go sobie
jak masz ochotę na dalsze experymenty, a może to być jakaś rozrywka, to umawiaj się równocześnie z innymi z internetu, w końcu z żadnym na razie nic cię nie łączy, tylko uważaj, bo nigdy nie wiadomo kto przyjdzie, zawsze wybieraj miejsce gdzie jest dużo osób i nie wpuszczaj obcych do domu

Gość wyobraz go sobie
może trafi ci się "coś" lepszego

"może trafi ci się "coś" lepszego" ale podejście... :(