Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syn chce zmienić szkołe

Syn chce zmienić szkołe od drugiego półrocza.!

Polecane posty

Ja się na to nie chce zgodzić. To liceum jest najbliżej i najwygodniej dla wszystkich. Mój syn ma problemy w klasie. Jest nielubiany przez kolegów i koleżanki. Powiedział że ciągle mu coś robią. Ostatnio wyrzucili mu podręczniki przez okno albo porysowali kurtke czy zniszczyli sweter który zostawił w szatni pod czas wychowania fizycznego. Raz byłam świadkiem jak uderzył chłopaka z pięści, innym razem jak zwyzywał dziewczyne od dziwek(co mnie przeraziło i zabolało) zmusiałam go żeby kupił jej kwiaty i przeprosił ale potem on mi powiedział że jakbym była matką to dałabym dziewczynie w pysk.

przeraża mnie motyw , dla którego chce zmienić szkołe , zakochał się w koledze z tamtego liceum

Gość szkoła to placówka usługowa
codziennie możesz iść do innego sklepu i codziennie do innej szkoły. Serio.

Gość marcheweczka...
Twoj syn ma jakies problemy w kontaktach z rowiesnikami daj mu zmienic szkole i obserwuj jesli bedzie ok to sie ciesz jesli nie zajmij sie tym

Ale to liceum jest najlepsze. Problem leży po stronie mojego syna który nie potrafi porozumieć się z rówieśnikami. Wiadomo że w każdej szkole jest jakaś ofiara(i jeśli chodzi o chłopców) to chłopcy prowokują swoich oprawców do takiego zachowania, a jeśli oprawcą jest już dziewczyna, która mówi że to on zaczyna to wiadomo że dziewczynki z natury są grzeczne, ułożone i nie kłamią.

Gość fdgfdf
Czemu zabolalo cię jak nazwał tamtą dziewczynę dziwka może taka była ?

Gość kto tu niby jest ofiarą
Mamy sylwestrowy poranek, ty zamiast szykować się na chlanie piszesz na forum dla prawików oklepaną prowokację o synu, która była tu 1500 razy - podbij sobie któryś z tamtych tematów. Nie masz kolegów, nie masz życia, nie masz planów na sylwestra - jesteś szkolną ofiarą i potrzebujesz żebyśmy napisali parę miłych słów w obronie wyimaginowanego syna? Ok: spoko nie jest tak źle, to nie twoja wina, zmień se szkołę.

Bo nam kobietom należy się szacunek. A wiem że w konflikcie mężczyzna-kobieta to zawsze mężczyzna jest winien. Poza tym wszystkie dziewczyny z klasy mówią że to on zaczyna a jak już mówiłam dziewczynki są dobre, szlachetne, miły, ułożone i kłamstwo nie leży w ich naturze.

Gość dziewczynki ułożone... przecie
ż często są gorsze od chłopaków :D

Gość fdgfdf
Dlaczego kobietom należy się szacunek

Gość bo to co dziewczyna zrobi nie
ma znaczenia :) dziewczyna ma prawo wyzywać chłopaka jak chce, on ma ustąpić:)