Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielka.pp

prezent dla dziecka na urodziny

Polecane posty

Gość anielka.pp

Co mogę kupić synowi na urodziny by w końcu odciągnąć go chociaż na chwilę od komputera? W święta dostał kilka gier komputerowych i teraz ciągle w nie gra. Zależy mi by dostał zabawkę dzięki której trochę się porusza, pobiega i będzie miał niezłą frajdę z jej użytkowania.

Gość camerun
daj mu balony napełnione gazem i zapałki to się chłopak rozerwie :)

widziaąłm dużo promocji na zabawki w toys r us w wawie tam byś na pewno coś wybrała, co myślisz o tej popularnej ostatnio wyrzutni dla chłopców?

Skoro tak lubi gry komputerowe, to może mu konsolę do gier typu Wii albo Playstation, przy której trzeba się czasami sporo ruszać, np. podczas gry w tenisa, pilot zastępuje rakietkę. Nie jest to tani wydatek, ale bardzo fajna zabawa angażująca różne mięśnie, w zależności od danej gry. Polecam.

Gość edustacyjka
Witamy Państwa serdecznie, Pragniemy poinformować o ofercie naszej firmy. Sklep www.edustacyjka.pl to miejsce gdzie nasi klienci mogą znaleźć interesujące pomysły na zabawę dziec***obudzając jednocześnie ich wyobraźnie, chęć poznawania. Mamy nadzieję, że dzięki naszej ofercie Wasze dzieci będą dziećmi z pomysłem. Zespół www.edustacyjka.pl ZABAWKI KTÓRE UCZĄ

Najlepsza strona do szukania pomysłów na prezent to fajna porównywarka cen na jaką trafiłam, mają oferty z wielu różnych sklepów cozacena.pl - http://www.cozacena.pl/ Wszystko w zasięgu ręki i w niskich cenach.