Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakaśkkk

Parogen zna ktoś ten lek?

Polecane posty

Gość jakaśkkk

jak działa po dłuższym zażywaniu?

Gość Sławek333.
Ogromnie osłabia i wywołuje sennosc do bani jest

Gość jakaśkkk
Slawek znasz ten lek widzę u mnie akurat nie powoduje senności, ale jestem spowolniona jak długo przyjmowałeś?prawdopodobnie nie uzależnia jak inne leki tego typu

Gość fda l
brałam jest spoko, brałam na noc późnej rano dodatkowo miałam cital, ten lek wycisza

Gość fda l
cital oczywiście rano, co do parogenu słyszałam ze po nim sie tyje,ja nie miałam takich problemów

Gość jakaśkkk
Od czerwca przyjmuję ten lek. Rzeczywiście wycisza, a co tycia, to może nieco przytyłam, ale przypisuję to raczej zimie, kiedy zazwyczaj tylam 1-2kg. fda l jak długo przyjmowałaś parogen? jakie pozytywne skutki dostrzegasz? A może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość paroksetyna
od kilku lat przyjmuje seroxat ma ten sam składnik czyli paroksetyne dzieki niemu funkcjonuje praca szkoła dom....co do tycia to jesli się odzywasz normalnie to nie utyjesz ja nawet schudłam

Gość jakaśkkk
Po pól roku przyjmowania zauważam, że moje emocje się wyciszyły, spokojniej reaguję na sterujące sytuacje. Zastanawiam się, czy ten stan pozostanie po zakończeniu leczenia. Za każdą wizytą lekarz przepisuje nową receptę, widocznie nie jest jeszcze dobrze.

Gość jakaśkkk
paroksetyna od kilku lat? a ja wciąż czekam decyzji lekarza o zaprzestaniu zażywania, ale on pewnie wie, co robi Ja również funkcjonuję tylko dzięki parogenowi. Czy to oznacza, że będę musiała zażywać go latami?

Gość gość
A jak ten lek działa? Jestem nieśmiały i mam lęk przed ludzmi. Czy ten lek w pewnym stopniu zobojętnia? Jakie to uczucie brać paroksetynę? Dobrze aby ktoś to porównał do stanu przed.