Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompletnia załamana córka

problem z ojcem

Polecane posty

Kał mojego ojca ma paskudny zapach. Zapach ten przypomina zapach gnoju w stajni, chlewie. Gdy mój ojciec opróźni "zbiornik" to wstrętny odór przemieszcza się na wszystkie pokoje. Najgorzej jest w ubikacji - w niej odór utrzymuje się przez 2 godziny. Mój ojciec bardzo źle się prowadzi - dużo pije, dużo pali ( 80 szt. na dobe ), ma nieleczone hemoroidy, źle się odżywia, ogólnie ma schorowany cały układ oddechowy i pokarmowy. Moje pytanie brzmi: Dlaczego kał mojego ojca tak paskudnie śmierdzi ? Jakie mogą być tego przyczyny ? Czy ten organizm poprostu gnije ?

co prawda jego kupa strasznie cuchnie i nie wygląda zachęcająco, ale w smaku jest wręcz wyśmienita

Gość jak to sie dzieje
że smierdzi w całym domu, skoro załatwia sie w wc ? jest tam wentylacja lub okno ?

Gość Sławek333.
jak to sie dzieje,nie no ale jak kupa ojca smakuje wysmieniciemto sam zapach nie jest wstanie zniechecic domowników do jej spozywania,bez przesady

Gość annia.....................
takie objawy sa przy złym trawieniu .Smród kału nie do wytrzymania wyluzuj.

Gość Orzeszek12
Ten wątek jest założony dla jaj. Albo ktoś po prostu się nabija. Według mnie, jeżeli rzeczywiście się tak dzieje to powinniście zamontować odpowiednią wentylację, na przykład z klimat sklepu.