Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agwd

Chcialbym byc samotna matka a juz nie bylabym samotna ngdy

Polecane posty

Gość Agwd

bo faceci sa jacy sa:o

Gość hmm123
Nie generalizuj. A ile masz lat??:)

Gość Agwd
25 I zazdroszcze samotnym matkom maja kogo kochac i juz zawsze beda wazne dla kogos

Gość prawiki są tutej
Nie możesz czynić z dziecka substytutu partnera. To nie wychowawcze.

Gość Agwd
chcialabym rowniez aby jakis samiec spenetrowal moj komin w ktorym zalega duuuuuzo czekolady :)

Gość hmm123
Nie chciałbym się mądrzyć, bo nie o to chodzi, ale dziecko nie da Ci tego, czego oczekuje się od partnera, wsparcia, pomocy w problemach, to dziecku trzeba pomagać i je wychowywać. A jeśli przelejesz cała swą miłość tylko na dziecko, to staniesz się zaborczą matka, która zatruje swemu dziecku życie. Tak mniej więcej to widzę;/ A jak tam Twoje związki, jakieś były?? jakieś poważne. Napisz co Ci leży, a coś doradzimy:)

Gość dżumę.
Bycie samotna matka na własne życzenie to egoizm. Zabierasz dziecku to co bardzo ważne jego zdrowym rozwoju miłość ojcowska jak pełna r

Gość dalsza c
Rodzine

Gość Agwd
A co dzisiejsi faceci moga dac kobiecie poza kasa?a dziecku?przeciez to kobiety chca dzieci a faceci wola seks i zabawe

Gość hmm123
No i znowu generalizujesz;/ Co mogą dać faceci?? Poczucie wsparcia, bezpieczeństwa, zarówno emocjonalne, jak i materialne. Nie chodzi o to by kobieta nie pracowała, ale gdy straci pracę, to facet powinien się jednak bardziej postarać. Pomoc w domu, przy dziecku. Nie generalizuj faceci są różni, kobiety też. Po prostu nie trafiłaś na odpowiedniego. Tych odpowiednich według Ciebie jest mało, ale są. Po prostu większość dziewczyn woli niegrzecznych chłopców i tyle.

Gość fvhwx
Mężczyźni też chcą mieć dziecko i rodzinę ale dla was wydaje się to niemeskie

Gość Agwd
i jak dlugo to bezpieczenstwo trwa? az sie znudzi albo znajdzie fajnejsza?

Gość f fdd fce ds de d
Autorki szukacie takich niedojrzałych kolesi a później pretensje macie do wszystkich

Gość hmm123
zadajesz takie pytania, chodź doskonale wiesz, ze na nie nie odpowiem;/ Jeżeli Cię jakiś facet źle potraktował, to nie był Ciebie wart, znajdziesz jeszcze tego jedynego. Przecież związek, jak ludzie ze sobą chodzą, to jeszcze nie małżeństwo i rozstać się można, ważne e jaki sposób traktuje się tą Drugą Osobę. ważne w jaki sposób kończy się związek i ważne są różne okoliczności Nie da się napisac jakiegoś prawa czy zasady, bo każdy przypadek jest inny. ja z twojej wypowiedzi zrozumiałem, ze po prostu jak pisałaś o tym seksie czy zabawie, to, ze byłaś z kimś, kto nie chciał poważnego związku czy coś, a kwestia samego rozstania to co innego.

Gość Agwd
obserwuje mezczyzn wokol i zaden sie nie nadaje na meza i ojca

Gość hmm123
Agwd A czego oczekujesz?? jakie są Twoje wymagania??

To zapewnij mu przynajmniej spedzanie pewnej ilosci czasu z jakims wujkiem, dziadkiem, bratem, zeby mial jakies meskie wzroce.

Gość Agwd
nie mam nikogo takiego ojca nie mam cholerny pijak

Gość wiaderko zimnej wody
ona sama niewie, to produkt tvn u i ogólnie telewizji. Ona by chciała jak na wspólnej, mieć prace prezeski, dziecko wychowuje sama, ma piekny ap[artament i facetów rucha kiedy jej się podoba. Taka skrzywiona psychika. Teraz kobiety mają dzieci jako dodatek do torebki. Myślą że to taki pudelek. Bo telewizja im wmówiła że można być matką, prezeską, imprezowiczką, uprawić sport, hobby i wiele innych rzeczy.

To staraj sie mu chociaz przekazywac informacje jak powinien sie zachowywac itd. Mam paru kolegow, ktorzy wychowali sie z sama matka i nawet wyszli na ludzi. Gorzej z laskami polsierotami, skomplikowana sprawa.

Gość jdjdjdjdkeoekdn
Wielu mężczyzn nadaje się na męża i ojca ale jak widzą współczesne kobiety to wola wybrać samotność w większości.

Gość Agwd
pokaz mi jednego co sie nadaje na ojca bedzie wierny i dobry i nie bedzie przypomnial goluma \biore odrazu

Gość hmm123
Agwd Możesz znaleźć ewentualnie faceta z zadatkami na dobrego ojca. Bo dopiero życie weryfikuje pewne sprawy.

Gość hmm123
Ja w pisałem w google'a

Gość hmm123
Nie lubię fantastyki.

Gość hmm123
To nie ten z "Władcy Pierścieni"??