Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaarolinazrakowa20

seksss z żonatym

Polecane posty

Gość kaarolinazrakowa20

Od jakiegoś czasu spotykam się z żonatym facetem, ja mam 20 lat, on prawie 40.. Ma córkę prawie w moim wieku.. Świetnie się dogadujemy, każdą wolną chwilę spędzamy razem, uprawiamy sex w samochodzie, w jego pracy, u mnie w domu, a za ścianą spią rodzice i myślą, że spotykam się z chłopakiem z mojeo rocznika i ogladamy filmy.. Jednak jest pewnien problem.. Jarek, zachowuje się ostatnio jakby się we mnie zakochał.. Mówi mi mnostwo komplementów, to jaka ja jestem cudowną, a jego żona zła, że by chciał być już tylko ze mną,. uwielbiam go i jego poczucie humoru, to jaki jest, ale teraz juz sytuacja staje się dla mnie troche nie do ogarnięcia, wolalałybm żeby to był prosty układ, spotykamy się tylko jak się nudzimy ii kochamy się z sobą.. Nie sądziłam że 40 letni facet jest w stanie się zakochać.. Mam teraz problem i nie wiem co z tym zrobić, przeciez nie mam zamiaru rozbijac rodziny, a ja nie jestem jego pierwszą kochanką i napewno nie ostatnią.. Z nim też nie chcę być, ale też nei chce tracić kontaktu.. mam problem i nei wiem jak go rozwiazac..

Gość kaarolinazrakowa20
dodam tylko, że jest czarnoskórym Senegalczykiem i mieszka w pobliskim ośrodku dla uchodźców

Gość vann zann
na rakowie sama patologia mieszka