Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vlssssaaa22

silne wytryski u kobiety

Polecane posty

Gość Vlssssaaa22

Mam trochę głupi problem. Wczoraj byłam w mieszkaniu mojego chłopaka. Podczas stosunku zdarzył mi się spory wytrysk, gdy mój chłopak wysunął na moment penisa zachlapałam meble i dywan. Było mi strasznie głupio, zwykle miewam do 2-3 wytrysków podczas jednego stosunku jednak normalnie są mniej intensywne. Proszę o sugestie czy można to jakoś kontrolować albo czy macie sposoby jak "zabezpieczyć" okolice, żeby po seksie nie było mokrych plam na dywanie. Mokre plamy na łóżku to u mnie standard niestety :/

Gość DziewczynaLALA
Ja to bym chyba oddałą wszystko choć za jeden taki orgazm w zyciu ;)

Gość Malinka374
Czyli jak wyciaga penisa t wtedy z ciebie leci? To skąd ci leci bo w tym co piszesz jest cos nie tak.

Gość DziewczynaLALA
wytrysk = orgazm Masz ograzm wtedy kiedy on już wyciąga penisa? Coś chyba nie tak.... Może to po prostu sperma xD :)

Gość gałyoszalały
chyba orgazm=nie zawsze wytrysk u kobiet u faceta wytrysk = nie zawsze orgazm dzieci

NIe wszyscy wiedzą o co chodzi,orgazm z wytryskiem u kobiety jest dość mało spotykanym zjawiskiem spotkałem tylko jedną dziewczynę która to miała,dlatego lemingi nie wiedzą o czym piszesz .Pryskaj po wszystkim to jest wspaniałe jak biły kruk

Gość gałyoszalały
Taka kobita to skar co ma wystrysk wiekszy od faceta i obryzga wszystkie sciany;)

Gość Wiekowy
Ciesz się z tego bo należysz do nielicznych które to mają.

Ja też tak miewam :) W sypialni na przeciwko łózka stoi szafa, często po takich akcjach rano muszę ją myć, bo cała jest spryskana, takie mam ciśnienie :P

Gość A to peszek...
dziewico a jak dochodzisz do tego wytrysku w jaki sposob?

Gość A to peszek...
Ciebie skarbie;) z chęcią bym ci pomógł umić tą szafę.

Gość A to peszek...
i jedz dużo o owoców bo może kiedyś wpadne narazie uciekam

To mój parter potrafi doprowadzić mnie do takiego stanu że tryskam jak z syfonu ;) Ale powiem wam, że do tego dochodzi się po latach z tym samym partnerem , tego też trzeba się "nauczyć" ;) A potem już tak jest :)

Gość A to peszek...
aa to wy takie dziewice jestescie jedna z druga

Urodziwa Dziwo to nie jest tak do końca prawdą że tylko Twój jest taki och ,masz predyspozycje do wytrysku i prawdopodobnie z innym też by tak było ,oczywiście nie ujmując Twojemu partnerowi.

Juliuszu czy ja napisałam, że TYLKO mój jest taki ochhh ! Być może z innymi też by tak było, ale nie tak od ręki, trzeba bardzo się zgrać a na to trzeba czasu ;)

Masz świętą rację ,szukając czegoś lepszego można zgubić to co mamy.Jednak nie zmienia to faktu iż damski wytrysk jest wspaniały.

Wszystkim urodziwym i tym troszkę mniej ,życzę nie koniecznie wytrysków ale udanego seksu w NOWYM ROKU.lecę się przebrać toć to już prawie sylwester.