Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość insomnia69

meizintang czerwony od spa_kosmetyka

Polecane posty

Gość insomnia69

witam- czy może ktoś zamawial m czerwony od spa_kosmetyka@vp.pl oczekuje tylko odpowiedzi od kobiet które braly a raczej zamawialy od tej osoby, a nie od "madrych" którzy każa mi się ruszyc i mniej"zrec"- otoz schudłam swoje 32 kg własnymi sposobami przez 4 miesiące 27kg potem z roznymi odstępami kolejne 5 kg, a teraz potrzebuje chyba dodatkowego kopa, nadal mam 75kg a dąże do 60 potem do 50 kg. Mail dostałam kiedyś od jednej dziewczyny zachwalala dostawce i zeprawdziwy towar dostala, jednakże ja nie zmaierzam opierać się na opinii tylko jednej osoby może to być jej reklama jednak

Gość insomnia69
akurat nie wszechwiedzaca sieroto zyciowa, wypowadasz się a gowno wiesz- tam tez taka madra bylas- watpie i nie będę przeprowadzac dłuższego dialogu z osoba niskich lotow umysłowych bo to uwłacza mi godnoscia mogę być i gruba i glodna ale wzruszające jest to ze nie masz z kim nawet pogadać i wylac swój bezpretensjonalny ton, skoro jesteś idealnych wamiarow i zadowolona ze swego parszywego zycia to dlaczego wylewasz swoja sknerliwa niemrawa filozofie zyciowa na forum- gdybys była tak mega zadowolona ze swego ziemskiego padolu nie siedzialabys tu i nie wypowiadala się na tematy które ciebie ponoc nie dotycza... zresztą dla mnie koniec tematu z toba zegnam

Gość jesoo masz wizje
czy to schizofrenia?