Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ni rozgarnięta w temacie

Czy test mógł jeszcze nic nie wykazać?

Polecane posty

Owulacje miałam między 16-19 grudnia(potwierdzona z monitoringu, dziś rano na teście sikanym z moczu nic nie wyszło. Ale ciąża jeszcze jest prawdopodobna? Czy już coś powinno wyjść? To zwykły test o czułości 25miu/ml.

Gość Powinien już
być wiarygodny.

Dzis rano robiłam test czyli 31grudnia, 12dni od teoretycznie najpóźniejszej daty owulacji. 15 dni od najwcześniejszej.

Słyszałam że jajeczko zapłodnione wędruje jajowodem 6-10 dni zanim się zagnieździ. To moze za wcześnie? Zwykle jak czytam takie tematy to dziewczynom chyba później wychodzi.

A kiedy miał być okres? Bo ja testom nie wierzę;-) nie pokazały mi ciąży w dniu spodziewanego okresu a dopiero 3 dni później.

Gość Mogłaś poczekać
jeszcze te dwa dni. Chociaz mi się wydaje, że gdybyś była w ciąży to na teście była by chociażby blada kreska juz.

Zrób jeszcze jeden test. Testy ciążowe wykazują ciąże już po 6 dniach, więc albo nie jesteś w ciąży albo wynik jest błędny.

Ja mam baardzo nieregularne cykle. Dlatego od daty owulacji zawsze czekam 14 dni. Czyli teoretycznie może być jeszcze przed terminem 1-2 dni Lub dziś termin. Nigdy nie wiem kiedy mam mieć okres. Zawsze myślałam że 14 dni od owulacji to termin okresu.

Gość Po 6ciu dniach
ale nie od stosunku...

Dodam jeszcze, że mi test wykazał ciąże parę dni przed spodziewaną miesiączką. Kreseczka co prawda słabo widoczna ale była.

Zastanawiam sie bo piersi mnie zaczeły pobolewać tak z boków co się nigdy nie zdarzało przed wcześniejszymi okresami. No i mnie od 3-4dni podbrzusze boli i jajniki tak pulsowały szczególnie ten z którego owulacja była. No i rzygać mi się chce dzień-dwa. Zastanawiałam sie czy się piwa moge dizsiaj napić , ale odpuszcze dla dobra sprawy :)

Pojde na bete jak okresu nie dostane i tyle, ciekawa byłam tylko czy test mógł jeszcze nie pokazać bo za wcześnie był zrobiony.

A mnie nie wykazał;-) więc to takie gdybanie. Poczekaj jeszcze kilka dni i jak nie bedzie okresu to beta/

Gość anka_chce_
mógł nie pokazać u mnie też nei pokazał

Gość jjkkdkjffdjnfn
ja test robiłam 2 tygodnie przed okresem i wyszły 2 kreski, jedna bardzo blada ale z każdym kolejnym dniem gdy robiłam kolejne testy druga kreska była ciemniejsza ;)

Ok dzieki :) fajnie ze mi odpisałyście:)

Ja to możliwe 2 tygodnie przed terminem @ że ci wyszła kreska? Jakieś kpiny chyba, 2 tygodnie przed terminem @ to jest owulacja, no chyba ze u ciebie była ze 12 dni wcześniej.

Gość jjkkdkjffdjnfn
akurat u mnie owulacja wystąpiła zaraz po miesiączce, nie u wszystkich jest jak w zegarku, zawsze miałam nieregularne cykle i potwierdzone bylo u ginekologa kiedy byla owulacja. Test zrobilam wlasnie 2 tyg przed spodziewana miesiaczka

Wszędzie w książkach pisze że 6-10 dni a pytałam jak u was było z testami :) widzę że różnie no to poczekam i w środe pojde na bete.