Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsdfdsfdsfdsfdsfdsfdsfdsfdsfd

do mam latających z malymi dziecmi samolotem!!

Polecane posty

powiedzmy ze bede leciala na dluzej, czy w duzym bagazu mogę mieć leki dla dziecka chodzi mi o np. ibum, smectem sól fizjologiczną, jakiś syrop na kaszel?? czy mogę się przyczepić????? a jesli np. lecialabym z chorym dzieckiem to mogę mieć antybiotyk>>??? czy ktoras mama wie i mi poradzi???

każda linia ma na swojej stronie internetowej informację na ten temat, spradź tą, którą zamierzasz lecieć

Gość urszulkakaka kocha
Ex debill, lecialas kiedykowliek samolotem. jakąkolwiek europejska linia mozna miec plyny do max 100ml zapakowane w plastikowa torbe. nie wprowadzaj ludzi w blad swoja niewiedzą

lecę airberlin na stronie nie ma wogóle nic na temat lekow itp.... chodzi mi o to czy mogę miec lek przeciwgoraczkowy, smecte w bagazu glownym rejestrowanym?

Gość urszulkakaka kocha
bagazu glownym czyli tym duzym ok 20-30kg?oczyiwscie ze tak czmeu nie

tak chodzi mi o ten duży..... ja leciałam nieraz samolotem i zawsze mialam tylko leki antykoncepcyjne, raz jak lecialam do egiptu mialam laremid na biegunk..... pierwszy raz bede leciala z dzieckiem i niewiem jak wyglada sprawa z ibum, lub innym przeciwbolowym, itp

lecę na dłużej dlatego wolę sie zabezpieczyc : jak złapie katar- to chcialabym miec sol fizjologiczna w ampulkach, jak biegunke to smecte plus jakis orsalit no i przeciwgoraczkowego coś...... moze sie wyppwie jeszcze jakas mama, w sumie duzo ich podrozuje z dziecmi np, na wakacje mysle ze biora wrazie w takie specyfiki ale wole sie upewnic

Gość okaoka
miałam leki,ale w dużym bagażu.lecielismy tylko 3godz., ex dobrze pisze,żeby sprawdzić na stronie przewoźnika,albo zadzwonić tam.urszulka,nie ekscytuj się tak.to tylko net:-)

Gość alicja.1980
w bagazu rejestrowanym mozesz miec co ci sie zywnie podoba,no oprocz wiadomo broni i innych takich,tak wiec smiało:)

Gość DTHETHEHTX
W REJESTROWANYM WSZYSTKO PROCZ ZAKAZANYCH MOZESZ WZIAC LEKI, JA ZAWSZE WOZE GDY WYLATUJEMY DO UK Z POLSKI W PODRECZNYM MOZESZ MIEC LEKI WYMAGANE NA CHWILE OBECNA NP ANTYBIOTYK KTORY MUSISZ PODAC DZIECKU A JEST TO W GODZINIE LOTU MOZESZ MIEC LEKI NA RECEPTE ALE Z POTWIERDZENIEM ZE SA ONE NIEZBEDNE