Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna13

do mezczyzn? czy bylibyscie z...?

Polecane posty

Gość tu mężczyzn nie ma
:o

Gość tu mężczyzn nie ma
i nie ten dział przede wszystkim !!!

Gość ugyt
właśnie, że są mężczyźni! :P ja byłbym i mogłoby to nie mieć dla mnie żadnego znaczenia :) jesteś czymś więcej, niż blizną, prawda?

Gość kafe obserwatore :)
jakbym się w niej zakochał, to blizny już by nie sprawiły,że sie w niej odkocham :) A gdzie i po czym masz te blizny?

Gość aarek
Biorąc pod uwagę że mam sam bliznę od obojczyka do lewego uda, to blizny u partnerki wcale mi nie przeszkadzają....

Gość Ja mam około 3-4 cm bliznę na
plecach po wycięciu pieprzyka, która była byle jak zszyta i brzydko wygląda i jest centralnie między łopatkami, więc widać ją w każdej imprezowej kiecce. :/ Mnie przeszkadza bardzo, ale facetom jakoś nieszczególnie, bo jestem dość atrakcyjna (przynajmniej tak mawiają, nie to że się chwalę). :) Na ostatniej imprezie poznałam też dziewczynę, która miała jeszcze większą i jeszcze brzydszą bliznę na przedramieniu (nie znam przyczyny, nie pytałam, bo nie wypada), którą oczywiście też widać w czymkolwiek na ramiączka, ale dziewczyna piękna sama w sobie, więc ta blizna nie przeszkadza jej w powodzeniu wśród mężczyzn. A najlepsze jest to, że facet, który za mną łaził przez około 2 lata ma wielką bliznę na połowie szyi (nie znam historii stojącej za tą blizną, ale wygląda na podcięte gardło, albo pamiątkę po ekscesach erotycznych z jakąś odważną panią), która na początku mnie raziła, ale w tej chwili po latach ten facet wydaje mi się najseksowniejszy na świecie. :) Także moja odpowiedź jest taka: jeśli dziewczyna jest piękna sama w sobie, albo ma dużo wdzięku i sex appealu, to pomimo widocznych blizn nie będzie miała problemu z powodzeniem wśród mężczyzn! I vice versa, bo to samo dotyczy mężczyzn.

Mój ojciec ma też dużą bliznę po wyciętej nerce odkąd był kawalerem, a jakoś nie przeszkadzało to mojej mamie by się z nim związać. Ona sama też ma bliznę po cesarce (dzięki mnie, bom się nie chciała urodzić jak Bóg przykazał). :) Jeszcze inna koleżanka ma bardzo dużą bliznę po operacji kręgosłupa w okolicy lędźwiowej i zawsze było ją widać w szkole jak siedziała i było jej widać plecy spod bluzki, a naprawdę nikomu to nie przeszkadzało i miała sporo chłopaków, a dziś jest już nawet mężatką. :)

Znam też chłopaka z podstawówki z bardzo dużą i rozległą blizną na twarzy, którą ma od dziecka po wypadku na motorze i właśnie się niedługo żeni z bardzo atrakcyjną dziewczyną. Naprawdę blizny nie są tragedią! :)

Gość kłopot :O
Nie przeszkadzaloby mi to dlatego, ze sam mam blizny