Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehehe pinteresciara

macie pinteresta?

Polecane posty

ciekawa jestem ilu z was uzywa pinteresta?? znacie to w ogole?

Gość verucaaaaaaaa
co to jest??

Gość jihuuu0987890
ja tez!

Pinterest.com - sprawdz sobie, fajna opcja dla tych co lubią foty i nie chcą wszystkich ściągać sobie na dysk

Gość mam i nawet
biore udzial w roznych konkursach tam, ktore czasem sie zdarzaja :D a jest wieksza szansa u tych samych firm cos wygrac niz na facebooku ;D

Gość owszem moi mili
śledzę tablice marek (kobiecych, bo te mnie interesują). fajna rzecz, nie muszę się za bardzo silić w wyszukiwaniu super zdjęc, oni robią to za mnie ;))

Gość lolloll
tu chyba nie trzeba sie silic. wysilek jest potrzebny zeby sie oderwac od przegladania zdjec!

Gość lolloll
tu chyba nie trzeba sie silic. wysilek jest potrzebny zeby sie oderwac od przegladania zdjec!

Gość anedziorek
ja mam z pol roku chyba:)

mam i nawet: a masz jakies ulubioe marki? z checia zerkne;P

aa pytanie kierowalam w sumie do : owszem moi mili ale konkursowe marki tez zchecia poznam bo nie znam;p

Gość mam i nawet
to troche tajemnica jest:P nie bede calemu swiatu oglaszac gdzie wygrwam zeby szans nie zmniejszyc;p zdradze tylko ze raz bralam dzial w konkursie profilu LOTu ;)

Gość owszem moi mili
te tablice wiążą się konkretnie z tym co ja lubie wiec nie wiem czy tobie podpasują, NeoNail Poland i BlackLashes np.. Great Lengths - od włosów. Ale sledze tez duzo modowych firm ktore lubie jak burberry aa i lubie tez tic taca:D

Gość kiokio[
po cholere wam te coraz to nowe serwisy?, facebook twitter, pinterest i wiele innych tylko po to, aby ludzie zyli w wirtualnym swiecie

Gość proszę ...
przybliż zasady pinteresta i o co chodzi....

Gość owszem moi mili
te tablice wiążą się konkretnie z tym co ja lubie wiec nie wiem czy tobie podpasują, NeoNail Poland i BlackLashes np.. Great Lengths - od włosów. Ale sledze tez duzo modowych firm ktore lubie jak burberry aa i lubie tez tic taca:D

po pierwsze trzeba byc zarejestrowanym na pinterest. jesli masz już facebooka zrobic to jednym kliknieciem przez wtyczkę. zostaje Ci przycdzielona jakby wirtualna tablica korkowa, na którą możesz "przypinać różne zdjęcia które znajdziesz w internecie, albo na samym portalu pinterest.com. Wystarczy kliknąć w jakiekolwiek foto prawym guzikiem myszy, potem "Pin it on" i wybierasz gdzie dokladnie chcesz wczepic. mozesz sobie zaklaadć całe katalogi zdjęć , które się nazywają talicami. spróbój, się wciągniesz;) bo na pinterest jest bardzo dużo ŁADNYC zdjęć. a szczególnie jedzenie