Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet_na kafe

Witajcie, po raz pierwszy spędzam sylwestra w domu, przed kompem

Polecane posty

Gość Facet_na kafe

Forum dla kobiet, ja co prawda nie jestem kobietą,ale może poznam jakieś mile panie do pogawędki?:) panów również zapraszam nick wybrałem bez polotu, nie mialem pomyslu ale wole spedzic go tutaj niz na czacie :)

Gość Szczypiorrrrr
Kurde to również mój pierwszy sylwester w domu. :/ I na dodatek przed kompem. -.-

Gość Facet_na kafe
jeśli chodzi o panie to preferuję takie po 60-tce, a jeśli o panów chodzi to najlepiej młodych kleryków

Gość Facet_na kafe
nie piore swoich majtek🖐️

Gość Facet_na kafe
Nie wiem jak to zrobić,żeby ktoś nie pisał takich rzeczy z mojego pseudonimu? Czemu tak wyszło? Przykra sprawa... Rozstałem się z dziewczyną, ale nie mam ochoty tłumaczyć się kumplom, ani tym bardziej zalewać robaka z tego powodu. Co wiecej nie chciałbym też pójść na imprezę i przelecieć jakąś inną. Wszystko na tą chwilą wydaje mi sie bez sensu a Wasze powody?

Gość Facet_na kafe
dodam tylko, że przed snem wyobrażam sobie, że obok mnie leży rosły murzyn, a gdy nikt nie patrzy, trzymam rękę w gaciach i miętolę kasztany

Gość do FDCDD
ja również bardzo dawno nie spędzałam Sylwestra w domu, ciągle gdzieś - u znajomych, na imprezie czy na balu. W ty roku rozstałam się z facetem po 7 latach, w dodatku jestem przeziębiona i leżę w łóżku z temperatura i oglądam koncert na polsacie

Gość Szczypiorrrrr
Ja nigdzie nie poszłam, ponieważ jestem chora... zapalenie węzłów chłonnych, cała szyja opuchnięta + gorączka itp.

Gość Szczypiorrrrr
Ja nawet nie mam telewizora u siebie w pokoju, bo wywiozłam na studia. :(

Gość do FDCDD
coś bardzo dużo ludzi jest chorych, jakiś cholerny wirus jest czy co.

Gość Facet_na kafe
Mnóstwo chorych teraz, to zdrówka Wam bede życzył w 2013 :) to już za 40 minut, a jaki był dla Was ten rok? do FDCDD - rozstalas sie z chlopakiem...7 lat wow! duzo...wspolczuje :( Szczypiorrrr - szkoda,że nie masz telewizora ale może w internecie jest transmisja gdzies? :)

Gość Facet_na kafe
penis 12 cm. - jakby kto pytał byłbym zapomniał obciągam z połykiem i sram se do ryja:D

Gość Szczypiorrrrr
E tam, jakos tak średnio mi zależy na tym, zeby oglądać sylwester z Polsatem czy TVP2. :P Stwierdziłam, że poszukam towarzystwa na kafe, czego nigdy nie robię. No ale niestety wyszło tak, a nie inaczej, że Sylwestra spędzam chora w domu i muszę się czymś zająć. Jest mi cholernie przykro z tego powodu. :/

Gość Szczypiorrrrr
Jaki był dla mnie ten rok? Był jednym z najlepszych w moim życiu. I nie chcę żeby sie skończył. Spotkało mnie wiele dobrych rzeczy. Nadchodzący oznacza koniec wielu znajomości.

Gość do FDCDD
Facet_na kafe a dziękuję przyda się, bo ostatnio coś z nim kiepsko, ciągle coś. Ja tak od 25 grudnia dochodzę do siebie, mam nadzieję że w końcu to choróbsko sobie pójdzie ode mnie :-) Jaki był? zmienny, zarówno było dużo dobrych jak i złych chwil. Miejmy nadzieje ze rok 2013 będzie łaskawszy:-) No 7 lat, ale nie żałuję, widocznie tak miało być. Minęło już pół roku więc jest już ok. A jaki ten odchodzący rok był dla Ciebie ? :-)

Gość do FDCDD
Szczypiorrrrr Kolejnym Sylwestrem nadgonimy :-) a teraz zdrówka zyczę:-)

Gość Szczypiorrrrr
Mam nadzieję, że w następnym roku nadrobię. : ) I wybawię się za tego Sylwestra spędzonego dziś w domu. :D Jakie macie plany na resztę nocy? Idziecie oglądać fajerwerki, film? Czy coś? Czy może po 24 od razu do spania? :)

Gość do FDCDD
szczypiorrrr napewno :-) ja też mam zamiar nadrobić i uważać by znowu jakieś choróbsko się nie przyplątało, jeszcze tak 'skopanych' świąt jak i sylwestra nie miałam :-/ jakie plany? heh za dużego wyboru to nie mam, ale myslę że pooglądam koncert i dopiero pojde spac

Gość Następny Komputerowy sylwester
Ja też siedze sobie w domku z chin&chin'em przed komputerem i zamulam dupsko nie jesteś sam :D

Gość Facet_na kafe
Szczypiorrrrr - ale to już chyba lepsza faza choroby,że tak to ujmę? ja pamiętam jak mnie wychłodziło to pod kołdrą się ruszyć nie mogłem, nawet nie myślałem o komputerze a koniec znajomosci?czyzby wyjazd za granicę? podnosze wszystkim - ja się nie smucę ; ) mam nawet dobry nastrój, a może obojętny, noc faktycznie piękna - księżyc w pełni...strzelają już u mnie ww tym roku jakoś pusto, żadnej muzyki....cisza.. do FDCDD ależ proszę bardzo :) od 25? to już spory kawałek czasu.Najwyższy czas zdrowiec :) Dobrze,że masz pozytywne podejscie do rozstania ;) dla mnie ten rok był względnie szczęsliwy Ja mam plany audiowizualne - domowe :D chociaż czuję się lekko zmęczony, więc niewykluczam pójścia spać ;) Następny Komputerowy sylwester - witam i Ciebie :) no 6 minut zostało zaczynamy odliczać? :)

Gość do FDCDD
No to wszystkim życzę Szczęśliwego Nowego Roku 2013 !!!! :-) Zdrowia, sukcesów, szczęścia i dużo miłości :-)

Gość do FDCDD
odliczajmy :-)

Gość Szczypiorrrrr
Tak lepsza faza choroby, leżę od pierwszego dnia świąt. Tylko, że mam spuchniętą szyję i trochę twarzy, no i jeszcze nie czuję się najlepiej. W takim stanie raczej pokazać się nigdzie nie mogę.

Gość Szczypiorrrrr
Również Wam życzę szczęśliwego Nowego Roku. :) I dużo, dużo zdrowia, miłości i pieniędzy oczywiście. :D