Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makal

życzenia byłego i byłej

Polecane posty

Gość makal

Witajcie, życzenia moje do byłego od byłego do mnie :) ja: życzę dużo szczęścia w znalezieniu tej jedynej, dużo kasy, zdrowia i radości w Nowym 2013 roku On: zdrowia i spokoju ducha , reszta nieważna:) Dobrej zabawy i fajnego kawalera co Ci się spodoba. co sądzicie o tych życzeniach naszych?

Gość 64636345
Twoje "znalezienia tej jedynej" zabrzmiało żałośnie. Widać że masz mu coś za złe lub wciąż go kochasz. Bo gdyby stał się po prostu znajomym, to nie pisałabyś tego.

Gość lolittto
Specjalnie to napisała, mając nadzieję że on jej odpiszę "to ty byłaś jedyną", "takiej jak ty już nie spotkam" albo "spotkałem, ale już nie jesteśmy razem". Też uważam że to żałosne.

Gość czy my się jeszcze kiedyś
zgadzam sie z powyższymi wpisami i dodam, że on na to odpowiedział tak, żebyś go skreśliła, bo przecież życzy ci fajnego kawalera🖐️

Gość lolittto
też tak myślę. Odpisał dając ostatecznego kosza.

Gość makal
ale fantazjujecie i nadinterepretujecie zyczylam bo serio mu tego zyczę a ja już mam nowego faceta .... tak btw chodź to dopiero poczatki między nami nie mam mu nic za zle a on? odpisał raczej ze potrzeba mu zdrowia i spokoju ducha a reszta niewazna czyli ta jedyna i kasa ehh zapomnialam ze tu siedza sami nieszczesliwi

Gość lolittto
to po co pytasz jak jakaś niedorozwinięta "co sądzicie o tych życzeniach naszych?" ?

Gość makal
ostatecznego kosza nie jesteśmy razem rok ludzie dorodzy tak latwo wam wyciagac wnioski hehehe troche zbyt pochopne prawda? kosza dalismy sobie dawno oboje raczej on co jakis czas mowi ze moze znajdzie sie druga taka fajna jak ja:)

Gość czy my się jeszcze kiedyś
twój ex nie wie,ze z kims jestes ze zyczy ci kawalera?:D coś sie zamotałaś:P

Gość makal
pytam bo są dośc dziwne chodź nie miałam na celu by pisal ze ja jestem ta jedyną bo wiem ze nie :) raczej ciekawa bylam czy już taką ma:) ale odpisał ze nie ma bo zdrowie i spokoj ducha reszta jest niewazna

ty: życzę ci, żebyś nigdy nie zamoczył, nawet z kaloryferem, bo kocham cię on: a ja tobie, żebyś nigdy nie miała orgazmu, nawet z poduszką, bo też cię kocham :D:D:D

Gość makal
nie wiem bo mamy baaarrdzzoo ograniczony kontakt a ja z kawalerem spotykam sie od 2 tygodni :)

Gość kiiixx
"ty: życzę ci, żebyś nigdy nie zamoczył, nawet z kaloryferem, bo kocham cię on: a ja tobie, żebyś nigdy nie miała orgazmu, nawet z poduszką, bo też cię kocham" Moim zdaniem w jego smsie nie było podtekstu że kocha. Raczej dystans i dyplomatyczne "spadaj"

Gość szaraczek
kobieto, on Tobie zyczyl zdrowia i spokoju.

Gość makal
młotkiem po gołowie : jesteś genialny:)

Gość kiiixx
Tak, on Tobie życzył, a nie sobie :O

Gość makal
nie moja droga on napisał co ja jemu mialabym życzyć zdrowia i spokoju ducha reszta niewazna ......... bo i zabawy i kawalera mi zyczył prawda? znam go z tym kawalerem odbił piłeczkę

Gość kiiixx
w takim razie po co nas pytasz, skoro najlepiej wiesz sama? dziwna jesteś. Chciałaś pewnie pochwał w stylu - super, że macie taki dobry kontakt i potraficie się przyjaźnić :O

Gość makal
no ale ej pomyślcie napisał zdrowia i spokoju ducha reszta nieważna ....jaka niby reszta ja odebralam to apropos moich zyczen kasy i znalezienia tej jedynej

Gość kiiixx
i to aż tak jesteś dziwna, że założyłaś kilka tych samych tematów.

życzę ci spokoju ducha bys w 20113 se poruchał a dziewczyna czula w kroku ,ze SYLWESTER jest raz w roku

Gość szaraczek
Jak dla mnie to on Tobie zyczyl ale niewazne. Co do twoich zyczen, tych z duzo szczescia w znalezieniu tej jedynej to to troche zlosliwe bylo. Twierdzisz ze jest taki do niczego ze tylko duzo szczescia mu pomoze?

Gość makal
kixxx nie chcę pochwał bo wcale się nie przyjażnimy od 2 tygodni nie mamy kontaktu poza wigilią na którą mnie zaprosił do siebie spędzilismy ją razem ubrał ze mną choinkę, przygotowal stół i jedzenie puścił kolędy i super. po wigili nie odzywałam się do niego wcale i dziś złożylismy sobie życzenia smsem i ja serio mu życzę znalezienie tej jedynej bo chciaabym zeby mu sie ulozylo a czy on mnie spławił? nie sądzę wie ze ja nic nie chcę mogłam wykorzystać wigilię gdy mowil ze fajne sa swięta bo jestem ja

gdyby ci był obojętny... to bys nie analizowała jakiego wypierdka smsowego

Gość 34535
Dokładnie tak. Po chuj przezywasz jak mrówka okres?!

Gość makal
a temat zalozylam dwa razy bo nie zauważyłam ze się dodał bo miałam problem z założeniem wątku:) ja jego życzenia odebrałam jako ze wystarczy zdrowia i spokoju ducha a reszta nieważna :) czyli kasa i ta jedyna no ale moglam sie pomylić nasze zyczenia fakt byly dziwne

Gość makal
z próżności obojętny nie jest i nigdy nie będzie :) co nie znaczy ze chcę z nim być

Sam fakt ze on Tobie zyczyl spokoju ducha swiadczy o tym bys sie odbimbała w koncu i dala swiety spokoj.

Gość szaraczek
oj dziwne, zyczenia jak zyczenia