Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakompleksiona,niechciana,

Czy te cechy licza sie dla facetów?

Polecane posty

Gość zakompleksiona,niechciana,

czy mam szanse dzieki nim podobac sie? Długie,zgrabne nogi, akurat na ich punkcie nie mam zadnych kompleksów figura klepsydra,duzy biust(co prawda obwisły,choc mam dopiero19lat) Tyle z figury i UWAGA, twarz: Poszczególne elementy : kocie oczy, pelne usta, owalna twarz ale zeby nie bylo tak piekne ; oczy kocie ale zbyt male w stosunku do twarzy,maly zez, krzywe zeby, dwie jedynki nachodza na siebie,zeby dosc duze sa ogolnie nos duzy i garbaty,twarz taka "napompowana" jestem w czarnej dupie dzieki tym kompleksom.

Gość ladyhekate
oszlalas...mozgg-to sie liczy

Gość 46464464
FACECI PATRZA TYLKLO NA DUPE I CYCE

z opisu wynika ze na trzezwo - ale sluchaj mowie powaznie mimo iz jestem pijany- jestes slaba z wygladu, kobieta z okragla glowa i malymi oczami, to nie to. Ale jezeli masz fajne cialo to i tak wygralas bo to tak naprawde jest fajniejsze niz sama geba, przynajmniej u kobiety.

nie naprawisz tego bo to szkielet i gen. Zawsze ci sie na twarzy odlozy , chocbys tylko herbate pila. Ale cialo bardziej podnieca. Ja jestem po lekarskim, mialem na roku pelno dziewczyn bo to sfeminizowany kierunek, powiem szczerze ze pomimo tego ze widywalem dziewczyny z pieknymi twarzami to mialy one zawsze beznadziejne ciala, plaskie tylki, male piersi, takie bez wciecia w talii itp, ale na dluzsza mete kolezanki ktore mialy fajne cialo bardziej mnie jaraly

Gość 46464464
JA MAM WYPUKLY TYLEK MEGA WCIECIE W TALI PIERSI SREDNIE ALE JESTEM NISKA 165....:(

Gość jestem tuuuuu
A ja się nie przejmuje. Jestem brzydka, mam brzydkie ciało a mimo to mam kochającego faceta i wszystko mam teraz w duupie, pozdrawiam! :D

Gość widać że pijany
janekrys ty faktycznie może najpierw wytrzeźwiej bo nie wiesz co piszesz

Gość janekrys niezalogowany
pisze prawde

Gość widać że pijany
chodzi mi o to że on najpierw napisał że jest brzydka,a potem " wydaje mi sie ze jestes atrakcyjna" :D:D chlopakowi jezyk sie placze, wiec nie wiadomo do konca co mowi.

nie rozumiesz. Ladna a atrakcyjna seksualnie to 2 pojecia ktore sie moga wykluczac. Ladna odnosi sie bardziej do twarzy (ogolnie) a atrakcyjna seksualnie do ciala

:)

Gość trzeba bylo sie zastanowic
Jesteś stosunkowo szpetna baba