Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

To jest nierealne... moje dziecko spało od 1.30 do 5 i jest pełne energii.. Wczoraj spalo od 24 do 5.40 - z 2 pobudkami... Masakra totalna...

Gość mój ma 5miesięcy
no niestety, jednak trafiają się modele mało śpiące, sama mam taki... mój lepiej spał jak był noworodkiem, tazn, chociaż 3godz bez pobudki, a teraz? Budzi się co pół godziny-godzinę. Spał od 1 do 5, ale kika pobudek i karmienie w tym czasie i przerwa półgodzinna, bo mu się nie chciało spać. Nie napiszę, że się przyzwyczaisz, bo nie jesteś cyborgiem, ja sie łudzę, że kiedyś będzie lepiej.

Wlasnie jak moja byla noworodkiem to potrafila i 5 h przespac. Spala i jadla, spala i jadla. Chyba swoj limit wyczerpala. Jeszcze zeby byla marudna czy cos, a ona skora do zabawy, usmiech od ucha do ucha i guga na pol bloku. Ja za to ledwo chodze...

Gość mój ma 5miesięcy i
no mój od zawsze był mało śpiący niestety. Doskonale Cię rozumiem, bo też nie daję rady. Mój własnie sie zmęczył i ma drzemke, mam 15min. wolnego, lecę pod prysznic.

Ooo, te drzemki troche ratuja. Moja sypia co 2 h na 5-20 min. Zalezy jak mocno sie zmeczy. Czlowiek chociaz moze zjesc lub wziac szybki prysznic. :/

Gość xzxzxz
moja co prawda właśnie dziś skończyła 10 mies i właśnie śpi :) kuuuu już nie śpi.... ale jak skończyła 7 mies spala tylko raz przez 30 min do godziny i w nocy od20 do 5 rano z małymi przerwami bez budzenia na jedzenie