Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania-s

Seks Sylwestrowy/Noworoczny

Polecane posty

Gość Też mąż wesołej zony
Obok na topiku taka aferka: mążżony w Nowy Rok razem z żonka byliśmy u znajomych takie tam poprawiny sylwka. Generalnie prawie cały dzień przespaliśmy i obiecaliśmy sobie w nocy rok super sexik . Wiadomo jaki Nowy rok taki cały rok . No sie żonka wystroiła w sexy bieliznę itp itd , zgrzany już na nią byłem kiedy sie ubierała. Od znajomych mieliśmy od razy wskoczyć do łóżeczka chociaż sex na schodach nie był wykluczony a ona mi się nawaliła. Normalnie faza aż grzech. Do domku mieliśmy kilka minut spacerkiem . Beatka trochę przetrzeźwiała i myślałem ze jest ok. Do łóżeczka ale mówi że trochę się jej w głowie kręci ale ja nic i zaczynam swoje , jakieś lizanko ; paluszek itp . No to mi sie żonka rozkręciła i sex na całego tak z 30 minut na ostro a na końcu super analek bo Beatka tylko po drinku pozwala . Następnego dnia rano ja banan na twarzy . Rok mi się zapowiada nieziemski a Beatka cos tam pod nosem mamrocze. W końcu mówi że nic z wieczora nie pamięta. Ja jej mówię co robiliśmy że było super a ona do mnie że ja wykorzystałem ( żonę po 15 latrach ) że to prawie jak gwałt bo ona była pijana. Mówię jęj że w nocy normalnie ze mną rozmawiała, że mówiła do mnie rób tak albo tak a ta się obraziła że to chamstwo i ona nad tym nie panowała i się obraziła i dalej swoje że czuje sie jak zgwałcona. Mówię jej że trzeba było nie pić tyle no i już 2 dzień nie gadamy. Baby są jakieś inne. ...nie trzeba było nic mówić, tylko dać kawkę, aspirynkę i wypytać co pamięta z szampańskiego wieczoru... Jak niewiele - nie przypominać, bo foch na kacu gotowy!

Gość schwanz

Mialem z zona kolegi.

Gość mark

Mialem z corka sasiadow.

Gość XXL-ka

No rok się dobrze zaczął było już '4 razy po 2 razy' tzn. dokładnie to 4 stosunki i 7 mega orgazmów, a doba się jeszcze nie skończyła...

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość mark napisał:

Mialem z corka sasiadow.

Ile lat?

Gość gosc
8 minut temu, Gość XXL-ka napisał:

No rok się dobrze zaczął było już '4 razy po 2 razy' tzn. dokładnie to 4 stosunki i 7 mega orgazmów, a doba się jeszcze nie skończyła...

z jednym facetem?:)

Gość mark
11 minut temu, Gość gosc napisał:

Ile lat?

16-17

Gość ciekawski
15 minut temu, Gość XXL-ka napisał:

Czy XXL to rozmiar twojej waginy?

Gość gosc
11 godzin temu, Gość mark napisał:

Mialem z corka sasiadow.

Fajna córka?