Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gangsterpije1239866

Marylka Rodowicz

Polecane posty

Gość Małgośka mówią mi...
to ona jeszcze żyje? ;)

Gość fatalnie wypadła....
I tyle w temacie

Gość kombiii
ja bardzo ją lubię, w grudniu byłam na jej koncercie w Kongresowej, świetna impreza! A co do tańca to chyba było to niepotrzebne ;-)

Gość skolarz
stara baba wygłupia się z jakimś mongołem,bo wrocław dał dupy z sylwestrem i pozapraszał samych emerytów

Gość Rasto3454
to był chyba tem mongoł z tvn-u? jakby u nas nie było bezrobocia tylko mongoły zapraszac

Gość skolarz
być może z tvn,był jeszcze jurek połomski ,którego młodzież słusznie wyśmiała,wrocław sie rozwija ale za pozyczone pieniądze i nie stać miasta na gwiazdy to biora byle co

Gość niewierzeale...
Ona nie wie, kiedy zejść ze sceny... Nie lubię ani jej głosu, ani takich "występów".

Gość niewierzeale...
do wypowiedzi o Polomskich: On byl min. dlatego,ze tu chodzilo o rozne dekady w muzyce, a Polomski byl znany w latach 70. Mysl,pusty czlowieku

Gość skolarz
ona nie zejdzie ze sceny,póki nie zejdzie z tego świata,poniża się nawet do występów z mongołem w jakimś żałosnym pląsie i występów z takim czymś jak robaczewska

Gość skolarz
raczej dobrze kasuje,bo w tym wieku takie pląsy to dla niej katorga

Gość kombiii
zgadzam sie z maravilha... kobieta UMIE i LUBI sie BAWIC!!! i czerpac radosc z tego, co robi! A co jest sztuka coraz trudniejsza dla mlodych ludzi - wiecznych malkontentow pograzaoych w depresjach i psychozach... Poza tym co to znaczy Wroclaw zaprosil emerytow? A dlaczego nie? Emeryci to nie ludzie? Nie maja juz prawa do niczego? Wg mnie wiekszosc tych emerytow wspaniale spiewa,a ma cudne przeboje, nie to, co wspolczesne gwiazdki jednego sezonu.

Gość skolarz
to nie malkontenctwo tylko stwierdzenie faktu,to raz,a dwa jak byś nie zauważył/a to tam było 99 % młodziezy,która dała z reszta swój wyraz niezadowolenia jak połomski wyszedł na scene i prosił o spokój aby mógł wykonac swój jedyny sztandarowy utwór sprzed 40 lat na co młodzież słusznie się zirytowała bo to wykonawca raczej dla takich osób jak ty,czyli pewnie po 70-tce

to tylko swiadczy o tym ze polska publicznosc nie potrafi sie bawic- no chyba ze w gre wchodza %

Gość kombiii
:-D ale sie usmialam. Po 70. :-D :-D :-D troche mlodsza jestem, mam 30 :-P

Gość skolarz
to świadczy o tym,ze władze miasta nie mając odpowiednich środków nie są w stanie zapewnić zabawy na odpowiednim poziomie,a nie o talentach rozrywkowych młodzieży

Gość skolarz
no to masz już nie daleko

Gość kombiii
Na koncercie byla glownie mlodziez, ale przed telewizorami ludzie w roznym wieku. A dlaczego wszystko ma byc pod nastolatkow robione???? Pozostale roczniki to juz sie maja do trumny klasc???? Taka postawa jest niestety skutkiem pajdokracji i zenujacego wychowania - narcyzki....

Gość kombiii
A czym jest wg ciebie odpowiedni poziom???

jezeli ktos przyjedzie na impreze z zamiarem zabawy to bedzie sie bawic nawet przy piosenkach o dupie marynie

Gość skolarz
dla emerytów jest tv.trwam,a dla tych,którzy się poświecili i wypełnili rynek w ten zimny wieczór powinna być rozrywka na odpowiednim poziomie

to mogliscie do Katowic przyjechac :) tam byla rozrywka w sam raz dla Was - muzyka dyskotekowa

Gość skolarz
ale ileż można tłuc w koło to samo,kurwa ludzie,opamiętajta się,przecież rodowicz i połomskim chce sie rzygać już,ja nie twierdzę,że nic soba nie reprezentują,wręcz przeciwnie,ale ich czasy dawno mineły

Gość skolarz
dla was,czyli dla kogo?

Gość kombiii
Nie, tv Trwam nie jest dla emerytow, ale dla osob wyznajacych wiare katolicka, pewne ideały i dla patriotów. Tez uważam, ze jak ktos chce sie dobrze bawic, to bedzie sie bawil. Do dobrej imprezy poytrzebne jest przede wszystkim dobre towarzystwo, muzyka to dodatek.

Gość skolarz
ale ten dodatek na imprezie masowej musi być dopasowany do odbiorców,nie opowiadaj takich głupot,bo jak pójdziesz na impre z fajnym towarzystwem a w tle będzie death metal to sie bawic nie będziesz

Gość skolarz
tv.trwam dla patriotów hahahaahhaa masz poczucie humoru