Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarymaryhokuspokus

Znacie jakieś darmowe strony do nauki francuskiego?

Polecane posty

Gość czarymaryhokuspokus

Bo szukam,szukam i znaleźć nie mogę. Albo płatne albo trzeba się rejestrować i opłacić..... angielskiego to pełno ale francuski ciężko znaleźć. Jeżeli ktoś z was zna to proszę o linka. Dziękuje.

Gość ryza z paryza
http://www.francaisfacile.com/ Wbij w google: Cours de franais gratuits powinno sie wyswietlic sporo linkow. Sa tez blogi o Francji i tam tez sa podane linki do nauki, jest tego naprawde sporo i sa za friko, byle tylko checi do nauki dopisaly :)

Gość ella222222
livemocha.com , polecam bo smaa sie ucze fr z tej stronki:)

Gość gość
internet i to jeszcze darmowe strony do nauki języka to nie jest taki dobry pomysł. Zwłaszcza jeśli naprawdę zależy CI, żeby się go nauczyć. Proponuję raczej na pcozatek wybrac się do szkoły. Ja np chodziłam do www.bestcentrum.pl/ i naprawdę było widać szybko efekty. - potem można sie dokształcać np oglądając francuskie filmy.

Gość gość
"internet i to jeszcze darmowe strony do nauki języka to nie jest taki dobry pomysł." - hę? nie zgadzam sie z Tobą... sam korzystam z apek i juz 3 miesiac cisne chiński na http://www.hanzilla.pl/ - to, ze strona . program jest darmowy to nie oznacza, ze nie jest profesjonalny

Gość gość
idz na kurs, kontakt z Francuzami najlepszy

dokladnie, darmowe strony sa spoko, jak wspomniana wyzej hanzilla, z ktorej tez korzystam. Mozesz obczaic jak to dziala i czy nauka przynosi u Ciebie efekty, a gdy decydujesz sie na pelny platny kurs to wiesz ze nie kupujesz kota w worku :)

Gość Żonata
Ja używam stronę podstawyfrancuskiego.pl i serdecznie polecam. Nie dość, że za darmo cały kurs to w dodatku są słówka, rozmówki, gramatyka, blog itd.