Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sedese Oryginal

Kazda kobieta w stanie upojenia alkoholowego to...

Polecane posty

Gość fdd edytę strefy jjdjcijd
Smutne ale prawdziwe co się porobiło z tymi kobietami

Gość prawiki są tutej
To czemu w dalszym ciągu jesteś prawikiem?

Gość Agnieszka(
Oj to współczuję, że wyniosłeś takie wzorce z domu, ale nie mierz innych swoją miarą, nie u każdego jest taka patologia, jak u ciebie, pustaku.

Gość Agnieszka(
No i pięknie nazywasz swoją mamę naprawdę, gratuluję.

Gość to On działa na mnie jak
alkohol ( nie piję :) pewnie dlatego-podwójna dawka mogłaby być śmiertelna :P ) dlatego jedno z moich postanowień noworocznych jest abstynencja...od Niego :(

Gość Agnieszka(
crazy monkey rozumiem, że to powiedzenie wyniosłeś z domu, w którym się ono sprawdzało? :D 🖐️

Nie wiem z jakimi ty dupodajkami pijasz autorze heheh bo mi sie do cholery nie zdarzylo.

Gość 4_____43$$&$
I weź tu piąć swoją kobietę gdzieś sama?

Gość Królowa Wiktoria
Cztery świece Cztery świece spokojnie płonęły. Było tak cicho, że słychać było jak ze sobą rozmawiały. Pierwsza powiedziała: - Ja jestem POKÓJ. Niestety, ludzie nie potrafią mnie chronić. Myślę, że nie pozostaje mi nic innego jak tylko zgasnąć. I płomień tej świecy zgasł. Druga: Ja jestem WIARA. Niestety nie jestem nikomu potrzebna. Ludzie nie chcą o mnie wiedzieć, nie ma sensu, żebym dalej płonęła. Ledwie to powiedziała, lekki powiew wiatru zgasił ją. Trzecia: Ja jestem MIŁOŚĆ. Nie mam już siły płonąć. Ludziom nie zależy na mnie i nie chcą mnie rozumieć. Nienawidzą najbardziej tych, których kochają - swoich bliskich. I nie czekając długo i ta świeca zgasła. Nagle do pokoju weszło dziecko i zobaczyło trzy zgasłe świece. Przestraszone zawołało: Co robicie? Musicie płonąć! Boję się ciemności! I zapłakało. Wzruszona czwarta świeca powiedziała: Nie bój się! Dopóki ja płonę zawsze możemy zapalić tamte świece. Ja jestem NADZIEJA. Z błyszczącymi i pełnymi łez oczyma, dziecko wzięło świecę i zapaliło pozostałe świece. Niech nigdy w naszych sercach nie gaśnie Nadzieja i każdy z nas jak to dziecko, niech będzie narzędziem, gotowym swoją Nadzieją zawsze rozpalić Wiarę, Pokój i Miłość.