Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luluśka

właśnie oglądałam...

Polecane posty

Gość luluśka

Właśnie oglądałam wywiad z Małgorzata Rozenek. Kurcze jakie ona ma pieknie opalone ciało, zresztą tak samo doda i większosc naszych znanych... I stad moje pytanie. Czy one chodza na solarium???? Przeciez opalanie szkodzi skórze, pojawiaja sie zmarszczki, rozszerzaja naczynka na twarzy. Jak one to robią, ze sa opalone a jednoczesnie maja super skóre???

Gość luluśka
myslicie, ze to opalanie natryskowe? Moze siedzi tu jakas wizazystka gwiazd i zna ich słodkie tajemnice?

Gość ololol
tez jestem ciekawa, zatem czekamy, moze jakas kosmetyczka sie wypowie? up up

Gość HAIDI zz
ja ich nie znam , ani nie jestem kosmetyczką ,ale chodze na solarium i mimo 33 lat nie mam zmarszczek ,więc to chyba pitolenie .Oczywiście nie należy przesadzać .Ja chodzę tak 10 min ( z lampami na twarz) ,pózniej za tydzień na 15 min (lampy na twarz wył) i następna wizyta za 3 mc -powtarzam schemat :)

Gość luluśka
Widzisz ja mam 32 lata, kiedys chodzilam na solarium a teraz zbieram zniwa:( Mam cala twarz w naczynkach, no masakra po prostu. Dlatego nie chce wysuszac skory solarium, a chcialabym miec pieknie opalone cialo

Gość HAIDI zz
luśka , może maszrację ,ja chodzę od x lat i nic mi nie jest ,możliwe że to kwestia rodzaju skóry i po prostu genów. W Twojej sytuacji może opalanie natryskowe zrobiłoby robotę . Ja wam chcę tylko babki powiedzieć żebyście nie paprały się na non stopie makijażami kremami przeciwzmarszkowymi , maseczkami , oczyszczaniem skóry u kosm itp - bo to wszystko lipa ! peeling domowy ( z kawy extra!) i krem nawilżający - oczywiście to do dziewczyn przed 30 ,pózniej czasem trzeba działać mocniej. Piszę na przykładzie własnym i obserwacji znajomych i koleżanek.

Gość luluśka
Haidi nie wie ale tak sobie mysle, ze jednak gdyby regularnie sie do kosmetyczki chodzilo i dbało o cere odpowiednio, to ta skóra bylaby w lepszej kondycji? U nie akurat peeling z kawy odpada ze wzgledu na cere naczyniowa, ech my kobiety mamy przechlapane. facet sie ogoli, umyje i ma z głowy, a my? Peelingi, maseczki,kremy, makijaze. balsamy i wiecznie jestesmy niezadowolone, :)

Gość luluśka
up moze ktos jeszcze sie wypowie?

Gość piaskownicaa
up babeczki