Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytrw

to nie jest prowokacja

Polecane posty

Gość ytrw

co mam robic gdzie sie udac po pomoc mam 18 lat i matka z ojcem bija mnie prawie codziennie matka wpada w szal o byle co i mnie szarpie za wlosy kopie ojciec to samo ja sie jeszcze ucze nie mam pracy moja starsza siostra zyje za granica ale mi nie chce pomoc nie utzrymuje z rodzicami kontaktu ze mna minimalny nie mam gdzie isc mieszkam na wsi matka prawie codziennie mnie wyrzuca z domu i chodze po okolicy glodna teraz matka poszla do kosciola to jest chwila spokoju tak to awantury codziennie

Gość mambus
samo to,że napisałaś,ze nie jest to prowakacja,jest prowokacją,żegnaj więc

Gość mambus
nie wybrałeś mnie żegnaj więc

Gość John88
idź do proboszcza

Gość mambus
trochę mnie poniosło

Gość ytrw
nie jest to prowokacja nie wiem gdzie mam sie zglosic kto mi moze pomoc rodzina mojego ojca wie co nieco co sie u nas dzieje ale nie chca sie wtracac kiedys ciotka byla u nas a matka do mnie co szmato ugotowalas niesmaczna zupe sama sobie to jedz dodam ze matka nie jest alkoholiczka jedynie ma problem sama z soba wszystkim w okolicy zazdrosci nowych domow samochodow ubran

Gość kierowca bombowca
podaj adres spuszcze taki wiperrrdola twoim rodzicom, ze nie beda w stanie cie wieej ic

Gość HAIDI zz
wszędzie tylko doszukujecie się prowo ! a jak dziewczyna ma faktycznie problem ? znieczulica na progu 2013 wita. Autorko tyrknij do najbliższego osrodka pomocy społecznej lub napisz maila -na początek anonimowo ,zobaczymy co odp ,bo wiesz oni też czasem mogą działać tak że szkodzą w istocie

Gość ytrw
od malego slyszalam ze jestem brzydka i glupia i do niczego sie nie nadaje i po co sie urodzilam sama juz widze ze staje sie coraz bardziej zamknieta w sobie i niesmiala

Gość mambus
doszukujemy się prowo i idiotów,którzy to łykają

Gość ytrw
dziekuje za link

Gość ytrw
myslalam tez uciec za granice ale nie mam pieniedzy na wyjazd a siostra za bardzo mi nie chce pomoc chociaz wie jaka mam sytuacje jak w lecie zarobilam sobie pieniadze w szklarnii to matka kazala sobie polowe tej sumy na wydatki domowe i tak jest stale dawniej babcia jak zyla dala mi po 20 czy 50 zlotych na urodziny to matka mi to kazala oddac jej

Gość HAIDI zz
najlepsze wyjcie , wiac z domu ,naprawde ,zniszczy cie , staniesz sie potulną zahukaną owieczką

Gość ytrw
chce opuscic dom ale nie mam dokad to jest najgorsze tu zle sie czuje jak obca niepotrzebna rzecz

Gość HAIDI zz
masz już 18 ? uczysz się ? słuchaj idz do pracy jakiejkolwiek nie kolidującej ze szkołą ,nawet za grosze ,zaraz po wypłacie mykaj do miasta ( kraków ,wrocek ,wawa. poznań) tam przeniesieszsię do szkoły NIE ZANIEDBAJ NAUKI ! wynajmiesz pokój z kimś do spóły i będziesz pracowała.

Gość HAIDI zz
tylko trzeba podjąć decyzję spakować się i być konsekwentną -to najtrudniejsze , z resztą dasz rade :)

Gość dobre i przyszłościowe
poka zdjęcie